thirtythree
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 1 ve 2 Nisan mülakata girenler var mi acaba burada ve tecrübelerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım isterim
selamlar benim araştırdığım kadarı ile bu şekilde sormuşlar genelde tabi hepsini birden değil bazı kişilere 2 adet soru sorup türkçeye dönmüşler ilk soru her zaman kendini tanıtma. yarın TGS'de 10 da kurul mülakatım var, umarım iyi geçer gelen soruları tekrardan paylaşırımve 2 Nisan mülakata girenler var mi acab
Çok teşekkürler cevabın için. Ben de benzer soruları bulmuştum farklı bir şeyler daha bulabilirsem buraya yazarım. Başarılar şimdiden. Umarım güzel geçer hepimiz içinselamlar benim araştırdığım kadarı ile bu şekilde sormuşlar genelde tabi hepsini birden değil bazı kişilere 2 adet soru sorup türkçeye dönmüşler ilk soru her zaman kendini tanıtma. yarın TGS'de 10 da kurul mülakatım var, umarım iyi geçer gelen soruları tekrardan paylaşırım
Can you introduce yourself?
why did you choose tgs
what do you do in your free time
Why did you choose this job?
What do you know about TGS
Why should we hire you?
Can you tell me about your last job?
What is your career goal?
Can you tell me about your work experience?
How did you get here
Where did you see the job advert
Eksik olanları söylemek istiyorum:Çok teşekkürler cevabın için. Ben de benzer soruları bulmuştum farklı bir şeyler daha bulabilirsem buraya yazarım. Başarılar şimdiden. Umarım güzel geçer hepi
selamlar benim araştırdığım kadarı ile bu şekilde sormuşlar genelde tabi hepsini birden değil bazı kişilere 2 adet soru sorup türkçeye dönmüşler ilk soru her zaman kendini tanıtma. yarın TGS'de 10 da kurul mülakatım var, umarım iyi geçer gelen soruları tekrardan paylaşırım
Can you introduce yourself?
why did you choose tgs
what do you do in your free time
Why did you choose this job?
What do you know about TGS
Why should we hire you?
Can you tell me about your last job?
What is your career goal?
Can you tell me about your work experience?
How did you get here
Where did you see the job advert
miz için
Yok hepsini sormuyorlar tabii ki ben sadece örnek olabilecekleri yazmıştım çalışmak amaçlı evet ama dediğin gibi 2-3 temel soru sorup geçiyorlarmış türkçe ve ing olacak şekilde max 5-6 dk sürerbu kadar fazla soru sordular mı ? neye göre çok fazla soru soruyorlar benim bir arkadaşım girmişti 3 temel soruyu sormuşlar sadece
detay verebilir misin neler sorduğu hakkında acaba teşekkürler şimdidenBenim ingilizcemi test etmek icin bir kac durum anlatip cumle soyleyip ceviri yaptırdı onun haricinde hicbir şey sormadilar ben konustum kendimi anlattim tgs deki stajimdan falan bahsettim . Simdi neden bana bir sey sormadilar diye gerildim
Benim ingilizcemi test etmek icin bir kac durum anlatip cumle soyleyip ceviri yaptırdı onun haricinde hicbir şey sormadilar ben konustum kendimi anlattim tgs deki stajimdan falan bahsettim . Simdi neden bana bir sey sormadilar diye gerildim
Yok hepsini sormuyorlar tabii ki ben sadece örnek olabilecekleri yazmıştım çalışmak amaçlı evet ama dediğin gibi 2-3 temel soru sorup geçiyorlarmış türkçe ve ing olacak şekilde max 5-6 dk sürer
Ben bi yolcuyum benim pasaportumu ve biletlerimi gormek iste bilet satış ofisinin ust katta oldugunu soyle bagaji buraya birakin lutfen de . Bunun disinda is deneyimlerimi sordu bu kadardetay verebilir misin neler sorduğu hakkında acaba teşekkürler şimdiden
umarım iyi geçer yarın mülakatım var ve çok heyecanlıyım ilk mülakatım olacakYok hepsini sormuyorlar tabii ki ben sadece örnek olabilecekleri yazmıştım çalışmak amaçlı evet ama dediğin gibi 2-3 temel soru sorup geçiyorlarmış türkçe ve ing olacak şekilde max 5-6 dk sürer
teşekkür ederim dikkate alacağımBen bi yolcuyum benim pasaportumu ve biletlerimi gormek iste bilet satış ofisinin ust katta oldugunu soyle bagaji buraya birakin lutfen de . Bunun disinda is deneyimlerimi sordu bu kadar
Umarım güzel geçerteşekkür ederim dikkate alacağım
Arkadaşlar 1 ve 2 Nisan mülakata girenler var mi acaba burada ve tecrübelerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olalım isterim
Merhaba Yarın Benim İlk Çelebi Yetenek ve İngilzce sınavım var bir bilginiz var mı ne çıkacağından
Ben 3 nisanda girmiştim henüz dönüş almak için biraz erken sanırım çünkü araya bayram tatili de girdi bu ay sonuna kadar dönüşler gelmeye başlar sanırım inşallah olumlu sonuçlar alırız1-2 Nisan mülakata giripte dönüş alan var mı ? Alan varsa bildirebilir mi ?