Lisans mezunu olarak KPSS ye girip DHMİ' de memur olabilirsin. Açıktan dgs ile bir üniversite bitirmeni de öneririm. Şahsen senle aynı bölümün mezunu olarak otomotiv sektöründe satış danışmanlığı yapıyorum. Kariyer üzerinden başvurmadığım yer kalmadı. Hala da deniyorum. Hiçbir şekilde geri dönüş olmuyor. 2 sene önce askerden geldiğimden beri sektöre kendimi attırmaya çalışıyorum. Pegasusta operasyon memuru ilanına başvurup tüm süreçlerden geçip , kurul mülakatında elendim. Daha sonra tekrar aynı ilan açıldığında sürece bile dahil edilmedim, çağırılmadım. İçini karartmak istemem. Cidden şans işi gibi bir şey havacılığa giriş yapmak. İngilizceni geliştirmeni öneririm. Yer yer kabin memuru ilanları açılıyor. Giren arkadaşlarım oldu. Ayrıyeten referans da çok önemli. Üniversiten staj imkanı sunuyorsa değerlendirebilirsin. CV' ye katkısı olur. Daha sonra iş imkanı da bulabilirsin. Kariyer kapısı üzerinden de başvuru yapabilirsin. Şahsen üniversiteden mezun olduğum yıl içerisinde de THY üzerinden davet almıştım. Umarım dilediğin mesleğe kavuşursun...