11 Ara 2024
132
10
35
thy yeni kabin memuru alımı hangi ayda olur bu konuda tahmini olan yazarsa şimdiden teşekkürler

Geçtiğimiz yılki(2024) alımdan dahi yedeğe çekilen, AJet'e yönlendirilen, eğitime başlayacak olan adaylar var. Önce 2024 aday havuzunu bitirmeden ilan açacaklarını sanmıyorum. Bu da muhtemelen 2025'in sonlarına doğru olur. Sadece tahmin.

İlk önce ajetin alım süreci bitmeli, sonrasında thy beklemeye aldığı adayları çağırmaya başlamalı ancak ondan sonra yeni alım ilanı açılır diye düşünüyorum. Benim tahminim bu sene ciddi bi gecikme olacağı yani en erken Eylül ayı gibi açılacağı ya da hiç açılmayacağı yönünde. Haziran, Temmuz beklentim yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.