Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

cabinc1234

Üye
18 Haz 2025
13
1
0
Meslek
Kabin
Merhabalar. Bildiğiniz gibi THY kabin memuru alımı için ilan açtı. Bu ilana başvurmak istiyorum ama süreçlere hakim değilim. Daha önce hiç başvurmadım.
Kilo olarak 6-7 kilo fazlam var. Mülakata çağrılana kadar vermeye çalışacağım. Ne kadar sürede mülakata çağırırlar? Hemen çağırıyorlarsa işim zor olacak.
Diğer bir merak ettiğimse bütün aşamaları başarıyla geçtim ve alınmaya hak kazandım diyelim. Bütün bu süreçler ne kadar sürede sonuçlanıyor? Şu anda kolejde öğretmenim ve gelecek yıla sözleşme imzaladım. Ona göre sözleşmemi feshetmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Geçen sene mayısta başvurmuştum şubat ayinda boy kiloya cagrildim. Süreç ortalama 1 sene sürdü. Bu sefer 3 ilan acilmis daha bile uzun sürerse sasirmam. Kiloyu o zamana kadar çok rahat verirsin.

Geçen sene mayısta başvurmuştum şubat ayinda boy kiloya cagrildim. Süreç ortalama 1 sene sürdü. Bu sefer 3 ilan acilmis daha bile uzun sürerse sasirmam. Kiloyu o zamana kadar çok rahat verirsin.
Anladım çok teşekkürler. Çok aydınlattınız beni. O zaman bu sene başvuranlar ortalama 2026 Haziran gibi sonuçlanır. Sözleşmemi boşuna feshetmeyeyim öyleyse

Kilo vermek için kesinlikle aşırı sıkı bir diyete girmenizi tavsiye etmem. Bahsettiğiniz kilo fazlası çok büyük değil; doğru bir beslenme düzeni ve spor programıyla rahatlıkla verilebilir. Uyku düzeni de bu süreçte oldukça önemli.

Kas kütlenizi artırmanız, hem metabolizmanızı hızlandırır hem de yağ yakımını kolaylaştırır. Ben olsam, bir sağlık sorunum yoksa, spor salonuna yazılıp bench press, squat ve deadlift gibi temel güç hareketlerine odaklanırdım. Bu hareketlerde doğru formu öğrenip ilerlemek size büyük fayda sağlar.

Doğru bir antrenman ve beslenme planıyla, 7 kilo gibi bir hedefe ulaşmanız gayet mümkün.

• Like
Tepkiler: gunes
Kilo vermek için kesinlikle aşırı sıkı bir diyete girmenizi tavsiye etmem. Bahsettiğiniz kilo fazlası çok büyük değil; doğru bir beslenme düzeni ve spor programıyla rahatlıkla verilebilir. Uyku düzeni de bu süreçte oldukça önemli.

Kas kütlenizi artırmanız, hem metabolizmanızı hızlandırır hem de yağ yakımını kolaylaştırır. Ben olsam, bir sağlık sorunum yoksa, spor salonuna yazılıp bench press, squat ve deadlift gibi temel güç hareketlerine odaklanırdım. Bu hareketlerde doğru formu öğrenip ilerlemek size büyük fayda sağlar.

Doğru bir antrenman ve beslenme planıyla, 7 kilo gibi bir hedefe ulaşmanız gayet mümkün.
Çok teşekkürler ben de bu şekilde ilerlemeyi düşünüyordum. Tek endişem erkenden çağırırlar mı diyeydi kilo vermek için yeterli süre oluşturabilmek için, o yüzden sürecin ne kadar hızlı işlediğini merak etmiştim özellikle.

Çok teşekkürler ben de bu şekilde ilerlemeyi düşünüyordum. Tek endişem erkenden çağırırlar mı diyeydi kilo vermek için yeterli süre oluşturabilmek için, o yüzden sürecin ne kadar hızlı işlediğini merak etmiştim özellikle.
Rica ederim. Yardımcı olabileceğim başka bir husus varsa lütfen benimle buradan iletişime geç.

merhaba transkript ve mezuniyet belgesini hrpeak sayfasına mı yükleyeceğiz bi bilginiz var mı

Merhaba, ben 2 aydır Tgs de çalışıyorum ve yeni açılan Thy tecrübesiz kabin ilanına başvurdum. İştirakte çalışmamın bir problem olduğunu bilmiyordum yoksa asla Tgs ye girmezdim aksine bir artı sağlar diye girmiştim ama başvuralı 4-5 gün oluyor hala bir dönüş sağlanmadı bana. Sizce başvurum değerlendirmeye hiç alınmadığı için mi dönülmedi ve boşun mı başvurdum Tgs de çalıştığım için konuyla ilgili bilgisi olan söyleyebilir mi lütfen? Ağlamak istiyorum çok istiyordum girmeyi Thy ye kabin olarak ve bunu bir sorun olmayacağını düşündüm ve Tgs de birkaç ay çalışıp sonra geçen arkadaşlarım olduğu için benim için de sorun olmaz diye düşündüğüm için Tgs ye girmiştim :(

Merhaba, ben 2 aydır Tgs de çalışıyorum ve yeni açılan Thy tecrübesiz kabin ilanına başvurdum. İştirakte çalışmamın bir problem olduğunu bilmiyordum yoksa asla Tgs ye girmezdim aksine bir artı sağlar diye girmiştim ama başvuralı 4-5 gün oluyor hala bir dönüş sağlanmadı bana. Sizce başvurum değerlendirmeye hiç alınmadığı için mi dönülmedi ve boşun mı başvurdum Tgs de çalıştığım için konuyla ilgili bilgisi olan söyleyebilir mi lütfen? Ağlamak istiyorum çok istiyordum girmeyi Thy ye kabin olarak ve bunu bir sorun olmayacağını düşündüm ve Tgs de birkaç ay çalışıp sonra geçen arkadaşlarım olduğu için benim için de sorun olmaz diye düşündüğüm için Tgs ye girmiştim :(
Bazı istisnalar dışında, henüz kimseye herhangi bir dönüş yapılmadı. En azından teoride, Kabin Memurluğu ilanındaki iştirak şartını sağlamanız için başvuru tarihi itibariyle çalışmıyor olmanız gerekiyor. Bu yüzden değerlendirme sürecinin tüm aşamalarını geçseniz bile maalesef alınmazsınız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.