Pozisyon veya İlan Adı
Yhm ramp
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

AHMO136

Üye
27 Eyl 2025
85
31
5
Meslek
Yer Hizmetleri
arkadaşlar yeni ilan henüz gelmedi bu ay içerisinde gelicek denildi . internet üzerinden bi yorumda el altından ilan açıldı link üzerinden form doldurduk başvuru yaptık yazılı bi yorum gördüm bunun doğru olma ihtimali varmıdır.

şartlarda ne ister? ona göre önceden tamamlayabileceğim birşey varsa tamamlayayım

arkadaşlar yeni ilan henüz gelmedi bu ay içerisinde gelicek denildi . internet üzerinden bi yorumda el altından ilan açıldı link üzerinden form doldurduk başvuru yaptık yazılı bi yorum gördüm bunun doğru olma ihtimali varmıdır.
Bu dediğiniz kurum içi olan ilan yani sadece sirketin personelleri için

• Like
Tepkiler: AHMO136
Gecen sene de yil sonunda gelmisti, benzer tarihlerde gelir diye dusunuyorum. Bir yerde de yil sonu Ocak basi diye okumustum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.