THYTEKNİK YENİ BİR Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam Sinav Daveti Maili Alanlar ?

• Konbuyu başlatan Han
  • Başlangıç tarihi
H

Han

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, bugün saat 10:58 de insan kaynaklarından tekrar genel yetenek ve ingilizce sınavına girip arkasından mülakata gireceğimize dair bir mail aldım.
Bakırköye davet edıyorlar cumartesi günü için. Bu şekilde mail alan var mıdır ?

E

EbruDonmez

HavaPersonel.Com
Hangi sınav için mail döndüler?

H

Han

HavaPersonel.Com
Mail başlığı '' Turkish Technic- Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam Sinav Daveti '' bu şekilde.

Yanlış söylemişim ilk mesajımda. Sadece genel yetenek ve ingilizce sınavına gireceğimiz söylenmiş.

R

ragnar

HavaPersonel.Com
Sizin olumsuz degil miydi? Tekrardan basvuru yapmadan sınav maili mi atıldı?

H

Han

HavaPersonel.Com
Sizin olumsuz degil miydi? Tekrardan basvuru yapmadan sınav maili mi atıldı?
Evet bana olumsuz cevabı gelmişti. Tekrar hiç bir ilanına da başvuru yapmadım ancak sınav maili aldım.

H

Han

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul ve Adana harici olumsuz mail alıp sonrasında tekrar sınava çağırılan arkadaşlarımız var mıdır? Süreç diğer illerde de işleyecek mi merak ediyorum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul ve Adana harici olumsuz mail alıp sonrasında tekrar sınava çağırılan arkadaşlarımız var mıdır? Süreç diğer illerde de işleyecek mi merak ediyorum.
Bazı adayları ajet için değerlendiriyorlar diye bir duyum aldım. Ajetten teklif alabilirsiniz.

G

Güçlü

HavaPersonel.Com
Bazı adayları ajet için değerlendiriyorlar diye bir duyum aldım. Ajetten teklif alabilirsiniz.
Admin sence bize yedeklerden olumlu gelme ihtimali var mıdır beklemeye devam etmeli miyiz bir süre daha

R

RotaryWing

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;