Han

Üye
2 Ağu 2023
13
0
0
Arkadaşlar merhaba, bugün saat 10:58 de insan kaynaklarından tekrar genel yetenek ve ingilizce sınavına girip arkasından mülakata gireceğimize dair bir mail aldım.
Bakırköye davet edıyorlar cumartesi günü için. Bu şekilde mail alan var mıdır ?

Mail başlığı '' Turkish Technic- Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam Sinav Daveti '' bu şekilde.

Yanlış söylemişim ilk mesajımda. Sadece genel yetenek ve ingilizce sınavına gireceğimiz söylenmiş.

Arkadaşlar merhaba,
İstanbul ve Adana harici olumsuz mail alıp sonrasında tekrar sınava çağırılan arkadaşlarımız var mıdır? Süreç diğer illerde de işleyecek mi merak ediyorum.

Arkadaşlar merhaba,
İstanbul ve Adana harici olumsuz mail alıp sonrasında tekrar sınava çağırılan arkadaşlarımız var mıdır? Süreç diğer illerde de işleyecek mi merak ediyorum.
Bazı adayları ajet için değerlendiriyorlar diye bir duyum aldım. Ajetten teklif alabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: RotaryWing

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.