THY Yemek Kartı (Sodexo)

• Konbuyu başlatan mothtotheflame
  • Başlangıç tarihi
M

mothtotheflame

HavaPersonel.Com
çevremde her kafadan farklı bir ses çıktığı için gelip buraya sormak istedim :) arkadaşlar thy kabin memur çalışanlarına yemek kartı vs veriyor mu acaba?

X

XyZzYx

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
nerelerde geçerli o kart ve limiti nedir?
uçuşta uçakta zaten yemek yeniyor ama eğitimde 2 ay boyunca ya da arada yer eğitimine gelince oraya yüklenecek. Çoğu yerlerde geçerli. Sanırım 180 TL kadar bir rakam yükleniyor günlük. Uygulaması var zaten kart falan taşımanıza çok gerek yok.

M

mothtotheflame

HavaPersonel.Com
evet SenCard veriliyor. Umarım hepinize o kartı almak nasip olur. :)
yanıtınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) o zaman yalnızca eğitim süreçlerinde mi veriliyor? uçuşta yemek ihtiyacımızı uçakta mı karşılıyoruz?

C

cleverman6

uçuşta uçakta zaten yemek yeniyor ama eğitimde 2 ay boyunca ya da arada yer eğitimine gelince oraya yüklenecek. Çoğu yerlerde geçerli. Sanırım 180 TL kadar bir rakam yükleniyor günlük. Uygulaması var zaten kart falan taşımanıza çok gerek yok.
Arada yer eğitimi derken

X

XyZzYx

Arada yer eğitimi derken
uçuş el kitabı, yeni uçaklar ya da büyük gövde uçaklalara geçince hali ile eğitimler olacak ara sıra bu durumda da eğitime çağrılacağız yönetmelik, Sivil havacılık ya da uluslaraarası havacılık ile ilgili değişiklikleri öğrenmek için.

X

XyZzYx

yanıtınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) o zaman yalnızca eğitim süreçlerinde mi veriliyor? uçuşta yemek ihtiyacımızı uçakta mı karşılıyoruz?
rica ederim evet uçuşta yemekler uçakta yenecek. :giggle:

Konuyu okuyanlar;