Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yedek yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ayserd

Üye
30 Ara 2025
28
9
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar en son mülakat tarihi ne zaman ? Ve sizce ne zaman belli olur? 1 ay içinde denmiş ama daha erken olma şansı var mı ?

• Like
Tepkiler: dragon
Arkadaşlar en son mülakat tarihi ne zaman ? Ve sizce ne zaman belli olur? 1 ay içinde denmiş ama daha erken olma şansı var mı ?
Ben izmir adnan menderes işçi ilanına başvuru yaptım, 2.formu 7 ocakta doldurdum halen mülakat için bir geri dönüş almadım. Bende bekliyorum bilmiyorum acaba ilk etapta istanbul için mi çağrıyorlar istanbula öncelik verilmiş sanırım ankara veya izmir için çağırılan aday görmedim daha, varsa lütfen bilgilendirme yapsın

Ben izmir adnan menderes işçi ilanına başvuru yaptım, 2.formu 7 ocakta doldurdum halen mülakat için bir geri dönüş almadım. Bende bekliyorum bilmiyorum acaba ilk etapta istanbul için mi çağrıyorlar istanbula öncelik verilmiş sanırım ankara veya izmir için çağırılan aday görmedim daha, varsa lütfen bilgilendirme yapsın
Genelde ilk İstanbul süreci başlatıyor. Antalya ve İzmirin süreci başlatma zamanları birbirlerine yakın oluyor. Şubat gibi başlatabilirler onlar, geçen sene mülakatlar Şubatta olmuştu.

• Like
Tepkiler: gunes ve dragon
Genelde ilk İstanbul süreci başlatıyor. Antalya ve İzmirin süreci başlatma zamanları birbirlerine yakın oluyor. Şubat gibi başlatabilirler onlar, geçen sene mülakatlar Şubatta olmuştu.
Yani mülakat çağrı mesajı mı da şubat başında gelir yoksa bu ayın sonunda mesaj mail gelir mi yani ümidimiz mülakat mesajı gelsin de tarih belli olur zaten ama dediğiniz gibi ilk istanbula öncelik verilmiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.