Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
16 Şub 2025
10
3
0
Merhabalar, Yhm için geçen seneden yedek listesindeydim. 9 Ocakta yerinde sınava girdim ve ne bir sonuç geldi ne haber bu durumu yaşayan var mı?

Yazılanları görünce şok oluyorum geçen sene yedek havuzu listesinden yok oldu bu sene 1 aydır sonuç açıklanmıyor buraya girebilen insanlardaki kısmeti arıyorum.
Valla 1 senedir bekledik sinava tekrar girdik hala sonuc yok olumsuzsa olumsuz yaz gonder saw icin mulakatlar devam ediyor yada ist. Havalimanina ihtiyaç yok yine bekletip olumsuzu atarlar yedek mesaji da 2 ay 5 gunde geldi

Valla 1 senedir bekledik sinava tekrar girdik hala sonuc yok olumsuzsa olumsuz yaz gonder saw icin mulakatlar devam ediyor yada ist. Havalimanina ihtiyaç yok yine bekletip olumsuzu atarlar yedek mesaji da 2 ay 5 gunde geldi
Tam olarak ben de aynılarını yaşadım hayır sorun şu ulaşılabilecek bir yer de yok

Yedekte olanların bi kısmına olumlu dönüş oldu ve saglık evraklarını bile verdiler ben mesela mülakata katıldım 13 ocakta ama bana dönüş olmadı neye göre onu da anlamadım

Yedekte olanların bi kısmına olumlu dönüş oldu ve saglık evraklarını bile verdiler ben mesela mülakata katıldım 13 ocakta ama bana dönüş olmadı neye göre onu da anlamadım
En sonki mesaj dtm yerinde sınav bilgisiydi ondan sonra ne bir mesaj ne mail karşılarında bir insan olduğunun farkında değiller herhalde insanların hayatlarından bu kadar çalınmaz almayacaklarsa da en azından haberini verebilsinler bir zahmet 1 seneden fazladır uğraşıyoruz bu nedir arkadaş ya

• Like
Tepkiler: ayserd
En sonki mesaj dtm yerinde sınav bilgisiydi ondan sonra ne bir mesaj ne mail karşılarında bir insan olduğunun farkında değiller herhalde insanların hayatlarından bu kadar çalınmaz almayacaklarsa da en azından haberini verebilsinler bir zahmet 1 seneden fazladır uğraşıyoruz bu nedir arkadaş ya
Haklısınız bu sayfaya her gün girip bakmaktan bile midem bulanıyor artık bi yanım diyor ki sabret bi yanım diyor ki cagrılmadın neyi bekliyosun ama bence sizi bekletiyorlar olumsuz olsaydınız gelirdi mesaj mülakat mesajınız gelecek bence cünkü grup grup ayırıp egitime alıyorlar ya belki böyle olur mesela beni direkt mülakata aldılar sınava sokmadan ama bakıldıgında bende dönüş almadım

Haklısınız bu sayfaya her gün girip bakmaktan bile midem bulanıyor artık bi yanım diyor ki sabret bi yanım diyor ki cagrılmadın neyi bekliyosun ama bence sizi bekletiyorlar olumsuz olsaydınız gelirdi mesaj mülakat mesajınız gelecek bence cünkü grup grup ayırıp egitime alıyorlar ya belki böyle olur mesela beni direkt mülakata aldılar sınava sokmadan ama bakıldıgında bende dönüş almadım
Çok haklısınız ama anlayamadığım konu şu geçen sene 2 sınav 1 mülakat geçiriyoruz yedek listesindeyiz olabilir önemli değil sonrasında biz niye yine sınava tabii tutuluyoruz ve üstüne mülakat zamanında giren insanlara sınav bile yapmazken 3 kere sınava girip 2 mülakat neyin beklentisi çok kötüysem almazsın iyiysem alırsın bunun ortası bir tutum böyle büyük bir şirket için çok absürt geliyor.

• Like
Tepkiler: ayserd

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.