Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
13 May 2025
14
4
0
Merhaba, şuan 20 yaşındayım 21 e girmeme tam 3 ayım var. Sizce bu olumsuz sonuç almama sebep olur mu? Bir taraf lise mezunu bile kabul ediyor diyor ama ben sitesinden en az 21 yaş olarak görmüştüm

Bir insan hem lise mezunu olup hem 21 yaşının üstünde olabilir. Lise mezunu diye 18 yaşında adam alıyor diye bir şey yok.Olumsuz olur yaşınız dolmamış. Sona kalsanız bile belge kısmında yaş gözükür. Orada çalışma yaşı 21den başlıyor çünkü.

Havayolu şirketleri, uluslararası uçuşlarda alkol servisi yapıldığı için, birçok ülkede yasal sınır olan 21 yaşını tercih edebiliyor.

• Like
Tepkiler: Münmün256465
Merhaba, şuan 20 yaşındayım 21 e girmeme tam 3 ayım var. Sizce bu olumsuz sonuç almama sebep olur mu? Bir taraf lise mezunu bile kabul ediyor diyor ama ben sitesinden en az 21 yaş olarak görmüştüm
Yerinizde olsam eğer mülakata gitmediyseniz katılım sağlamazdım. Emirates her ay Open Day açıyor. Bir sonraki ay (21 olmanıza 1 ay kala) Open Day'e katılıp durumunuzu dürüstçe izah edin ve gülümseyerek "Golden Call alıp eğitime başlayana kadar zaten 21 olacağım" diye kendinizden emin bir üslup kullanın. Emirates işe alım memurları gerçekten çok kibar ve anlayışlı insanlar, 1 ayı sorun edeceklerini düşünmüyorum ama 3 ay için emin değilim. İyi tarafından bakarsak ekstra 2 ay daha akıcı İngilizce için pratik yapabilirsiniz. Başarılar :)

• Like
Tepkiler: havacii1 ve gunes
Yerinizde olsam eğer mülakata gitmediyseniz katılım sağlamazdım. Emirates her ay Open Day açıyor. Bir sonraki ay (21 olmanıza 1 ay kala) Open Day'e katılıp durumunuzu dürüstçe izah edin ve gülümseyerek "Golden Call alıp eğitime başlayana kadar zaten 21 olacağım" diye kendinizden emin bir üslup kullanın. Emirates işe alım memurları gerçekten çok kibar ve anlayışlı insanlar, 1 ayı sorun edeceklerini düşünmüyorum ama 3 ay için emin değilim. İyi tarafından bakarsak ekstra 2 ay daha akıcı İngilizce için pratik yapabilirsiniz. Başarılar :)
Detaylı bir şekilde anlattığınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şey çok mantıklı.

• Like
Tepkiler: Skyrock

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.