Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu, Yer ve Hava
15 Eyl 2025
6
1
0
Meslek
Kabin
arkadaslar merhaba. ben hayallerını malesef gec gerceklestırme ımkanı bulmus bırıyım kısa keseyim. 5 senedır hızmet sektorunde pazarlamacı olarak calısıyorum lıseyı zamanında bıtırdım ancak üniden mezun oldugumda 28 29 yasımda olacagım (Sivil havacılık) bu esnada okurken aynı zamanda çalışmaya devam edıyorum. İngilizcem iyi seviyede fakat ilerletıyorum en az 2 sene daha ılerletıcem gerekırse 2.dil daha. Marka fark etmeksızın bu sektörde işe girerken avantaj mı yoksa dezavantaj mı czoemedım. bılenler bılgı verebılır veya sohbet baslıgı olusturabılır mıyız? bazı ılanlarda en az 2-3 sene hızmet sektorunde calısmıs kisi istedigini gördüm THY'nin ancak THY gıremezsek dıger havayolu şirketlerıne girebilir miyiz bu sekılde. fiziki ve adli olarak da tüm şartları karşılıyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Bence net dezavantajdır veya avantajdır diyemeyiz. Yani siyah veya beyaz bir şey yok. Gri var: Başvurduğunuz pozisyona ve başvurduğunuz şirketin prosedürlerine bağlı.

Başvurduğunuz pozisyona ilişkin mülakatta İK size bu konuyla alakalı soru sorabilir. İK'yı tatmin edici bir cevap tasarlayın kendiniz için. Sormadıkça da bu konuyu açmayın bence. Dediğim gibi belki yaş faktörü, başvurduğunuz şirketin veya pozisyonun önceliklerinde olabilir. Ancak en önemlisi yetkinliğiniz, İngilizce seviyeniz, konuşmanız, hitabetiniz, beden diliniz. @a10Thunderbolt

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.