S
samsam0000
HavaPersonel.Com
Merhaba, mühendis ilanına başvurmuştum. Yarın ingilizce ve genel yetenek mülakatım var. Katılacak olan arkadaş var mı ?
İnanın hiç bilmiyorum ilk defa gireceğim bende.Benin de hafttaya var, nasıl olacak acaba. yds gibi zor mu yoksa biraz daha kolay mı olur?
İnanın hiç bilmiyorum ilk defa gireceğim bende.
Merhaba, mühendis ilanına başvurmuştum. Yarın ingilizce ve genel yetenek mülakatım var. Katılacak olan arkadaş var mı ?
Eğer İK'dan birileri olursa ben sorarım ancak bu kısım mülakat değil o yüzden İK'dan birilerinin olacağını sanmıyorum, yarın genel yetenek ve genel ingilizce sınavları olacak.Hocam merhaba, öncelikle sınavınızda başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla yüz yüze olacak mülakat. Sormak istediğiniz soru varsa ingilizce kısmı ile cevaplandırabilirim. Sizden ufak bir ricam olacak. Take Off Jr.(Üniversite Özel) ilanı süreçleri 2 - 3 ay önce kurul mülakatları ile tamamlandı ancak herhangi bir dönüş almadık henüz. Eğer 10 saniye fırsatınız olursa bu konu hakkında İK 'ya sorma şansınız var mıdır? Olumlu/olumsuz sonuçlar ne zaman açıklanacak ? şeklinde. Tekrar başarılar dilerim.
Genel yetenek mülakatlarından sonra yüz yüze mülakatta ingilizce konuşma olacak mı? Olacaksa da çok zorluyorlar mı? Yazılı ve anlama olarak ingilizcem iyi ama konuşmada sorun yaşıyorum. Bilgi verebilir misiniz?Eğer İK'dan birileri olursa ben sorarım ancak bu kısım mülakat değil o yüzden İK'dan birilerinin olacağını sanmıyorum, yarın genel yetenek ve genel ingilizce sınavları olacak.
Çok teşekkür ederim Çok naziksiniz.Eğer İK'dan birileri olursa ben sorarım ancak bu kısım mülakat değil o yüzden İK'dan birilerinin olacağını sanmıyorum, yarın genel yetenek ve genel ingilizce sınavları olacak.
İngilizce konuşmada sorun yaşayan kişinin süreçlere hiç devam etmemesini tavsiye ederim. Thy'nin tüm işe alım süreçlerinde en çok dikkat ettiği kısımlardan birisi de yabancı dil hakimiyetidir. B2-C1 bir speakinge sahip değilseniz yüz yüze ingilizce mülakatta elenirsiniz muhtemelen. Her ilanda speaking sınavı oluyor.Genel yetenek mülakatlarından sonra yüz yüze mülakatta ingilizce konuşma olacak mı? Olacaksa da çok zorluyorlar mı? Yazılı ve anlama olarak ingilizcem iyi ama konuşmada sorun yaşıyorum. Bilgi verebilir misiniz?
Mühendis ilanında En az A2 veya B1 gördüm diye hatırlıyorum. Yine de şansımı deneyeceğim. Deneyim olurİngilizce konuşmada sorun yaşayan kişinin süreçlere hiç devam etmemesini tavsiye ederim. Thy'nin tüm işe alım süreçlerinde en çok dikkat ettiği kısımlardan birisi de yabancı dil hakimiyetidir. B2-C1 bir speakinge sahip değilseniz yüz yüze ingilizce mülakatta elenirsiniz muhtemelen. Her ilanda speaking sınavı oluyor.
Speaking durumu mülakatta önündeki kağıdı okutulunca bile çıkıyor. 6 sene önce mülakata kaldığımda ingilizcede patlamadığım halde çizimlerdeki parçaları vs yanıt veremeyince elendim. Anlayacağın sadece konuşma vs yetmiyor. Mülakat sürecinde verdikleri parçayı da bilip yanıt vermen şartİngilizce konuşmada sorun yaşayan kişinin süreçlere hiç devam etmemesini tavsiye ederim. Thy'nin tüm işe alım süreçlerinde en çok dikkat ettiği kısımlardan birisi de yabancı dil hakimiyetidir. B2-C1 bir speakinge sahip değilseniz yüz yüze ingilizce mülakatta elenirsiniz muhtemelen. Her ilanda speaking sınavı oluyor.
Genel olarak ingilizce kısmına dikkat ediliyor ve edilmeli de zaten. O nedenle gayet donanımlı olmak dil konusunda gerekli. İlanlarda da zaten belirli bir seviye belirtmek yerine İngilizce konusunda yeterli veya uzman tarzında ifadeler oluyor.Speaking durumu mülakatta önündeki kağıdı okutulunca bile çıkıyor. 6 sene önce mülakata kaldığımda ingilizcede patlamadığım halde çizimlerdeki parçaları vs yanıt veremeyince elendim. Anlayacağın sadece konuşma vs yetmiyor. Mülakat sürecinde verdikleri parçayı da bilip yanıt vermen şart
İK’dan birilerine denk gelemedim malesefHocam merhaba, öncelikle sınavınızda başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla yüz yüze olacak mülakat. Sormak istediğiniz soru varsa ingilizce kısmı ile cevaplandırabilirim. Sizden ufak bir ricam olacak. Take Off Jr.(Üniversite Özel) ilanı süreçleri 2 - 3 ay önce kurul mülakatları ile tamamlandı ancak herhangi bir dönüş almadık henüz. Eğer 10 saniye fırsatınız olursa bu konu hakkında İK 'ya sorma şansınız var mıdır? Olumlu/olumsuz sonuçlar ne zaman açıklanacak ? şeklinde. Tekrar başarılar dilerim.
sınav bence ingilizce olarak basitti ancak genel yetenek sınavında 5-6 adet soru zor geldi ve bendeki ilk sorulardı, biraz süre problemi yaşadım geriye dönüp onları da tamamlama fırsatım olmadı sallamak durumunda kaldımmerhaba umarım sınavın iyi geçmiştir. nasıldı sınav paylaşır mısın bizlerle
umarım hepsi doğrudur. internette çok fazla bilgi kirliliği var o yüzden seni bulmuşken sorayım. genel yetenek soruları sadece sayısal mı? İngilizce sorularında seviye b2 diyorlar sen ne diyorsun ağırlık olarak. sınav ortamı ve şartlar nasıl. iki oturum 30 ar soru sanırım doğru mu? Cevaplarsan sevinirimİK’dan birilerine denk gelemedim malesef
sınav bence ingilizce olarak basitti ancak genel yetenek sınavında 5-6 adet soru zor geldi ve bendeki ilk sorulardı, biraz süre problemi yaşadım geriye dönüp onları da tamamlama fırsatım olmadı sallamak durumunda kaldım
Evet 30’ar sorumuz ve 25’er dakikamız oluyor. Genel yetenekte %40 sayısal sorular, %40 şekil soruları mesela bir kağıdı katlayıp ortasından kesince oluşan şekil gibi ve 4 aşamalı haraket sonunda nasıl bir şekil oluşur tarzında, %20’de genel kültür deyimlerin anlamları tarzında çıkıyor. İngilizce için B1-B2 arasında bir ingilizce soruluyor, yaklaşık 6 tanesi paragraftan anlam çıkartmaydı kalanı boşluk doldurma, aşırı zor değil çok basitte diyemem tam ayarında sorularumarım hepsi doğrudur. internette çok fazla bilgi kirliliği var o yüzden seni bulmuşken sorayım. genel yetenek soruları sadece sayısal mı? İngilizce sorularında seviye b2 diyorlar sen ne diyorsun ağırlık olarak. sınav ortamı ve şartlar nasıl. iki oturum 30 ar soru sanırım doğru mu? Cevaplarsan sevinirim
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim benim merak ettiğim internette çalışmak için olan genel yetenek ve ingilizce soruları örtüşüyor mu.Evet 30’ar sorumuz ve 25’er dakikamız oluyor. Genel yetenekte %40 sayısal sorular, %40 şekil soruları mesela bir kağıdı katlayıp ortasından kesince oluşan şekil gibi ve 4 aşamalı haraket sonunda nasıl bir şekil oluşur tarzında, %20’de genel kültür deyimlerin anlamları tarzında çıkıyor. İngilizce için B1-B2 arasında bir ingilizce soruluyor, yaklaşık 6 tanesi paragraftan anlam çıkartmaydı kalanı boşluk doldurma, aşırı zor değil çok basitte diyemem tam ayarında sorular
Evet internette olanlar yaklaşık %70 örtüşüyor diyebilirimCevaplar için çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim benim merak ettiğim internette çalışmak için olan genel yetenek ve ingilizce soruları örtüşüyor mu.
İnternette nerde var acaba örnekEvet internette olanlar yaklaşık %70 örtüşüyor diyebilirim
merhaba ingilizce de boşluk doldurma kelime anlamları mı yoksa zamanlarda varmıydı will would gibiEvet 30’ar sorumuz ve 25’er dakikamız oluyor. Genel yetenekte %40 sayısal sorular, %40 şekil soruları mesela bir kağıdı katlayıp ortasından kesince oluşan şekil gibi ve 4 aşamalı haraket sonunda nasıl bir şekil oluşur tarzında, %20’de genel kültür deyimlerin anlamları tarzında çıkıyor. İngilizce için B1-B2 arasında bir ingilizce soruluyor, yaklaşık 6 tanesi paragraftan anlam çıkartmaydı kalanı boşluk doldurma, aşırı zor değil çok basitte diyemem tam ayarında sorular