Pozisyon veya İlan Adı
yardımcı lojistik personeli

Saruman96

Üye
19 Ara 2023
671
120
560
son yayınlanan ilana başvuru yaptım ama henüz dönüş olmadı.. geri dönüş alan oldu mu ?

Benim girdiğim komisyonsakiler genelde 1 ayda açıklarız ama şimdi aciliyetimiz olduğu için 2 hafta içinde sonuçlar mail gelir dedi

Arkadaşlar bana bugün olumlu dönüş oldu başvurumdan beri 11 gün geçmişti süreç hızlı ilerledi sanırım

• Like
Tepkiler: admin
Benim girdiğim komisyonsakiler genelde 1 ayda açıklarız ama şimdi aciliyetimiz olduğu için 2 hafta içinde sonuçlar mail gelir dedi
merhaba bu ilanda iş nedir biraz açıklayabilir misiniz bayanlar için uygun mu sadece erkek adaylar mı alınıyor süreç nasıl ilerliyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.