Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı lojistik

hicakir58

Üye
22 Ağu 2025
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba bu işe şuan evli ve 1 çocuk babası lisans mezunu olarak gerçekten çok ihtiyacım var depo ve lojistik konularında da ağır iş olarak tecrübelerimde var bel bağlamadım ama sizlerden destek almak istedim 08.08 yadımcı lojistik başvurdum 14.08 değerlendirme testleri geldi o gün içerisinde iyi kötü yaptım yolladım mülakat daveti gelir mi? 1 hafta geçti

Arkadaşlar merhaba bu işe şuan evli ve 1 çocuk babası lisans mezunu olarak gerçekten çok ihtiyacım var depo ve lojistik konularında da ağır iş olarak tecrübelerimde var bel bağlamadım ama sizlerden destek almak istedim 08.08 yadımcı lojistik başvurdum 14.08 değerlendirme testleri geldi o gün içerisinde iyi kötü yaptım yolladım mülakat daveti gelir mi? 1 hafta geçti
TSS'nin insan kaynağı politikasını anlayabilmiş değilim. Maalesef çok belirsizler. Her an her şey olabilir. Ama her an her şey olmayabilir de. Tamamen bir belirsizlik hakim maalesef.

Merhaba 24.07 de sınava girdim 15.08 de mülakat daveti geldi 16.08 de mülakata girdim bende beklemedeyim 3 hafta gibi bir süre sonra mülakat daveti aldım umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Bende bir hevesle başvurdum,araştırdım ama asgari ücret veriyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ? çok şaşırdım

Bende basvurdum sinavida halletim forumlarda okudugumda bazilari mulakata girmis bazilarina hic gelmemis benim gibi bu mulakata çağırılan arkadaslar iş tecrubesi oldugu için mi bu kadar hızlı geldi onlara acaba ?

Ben 5 ağustos günü online mailden sınava girdim,mülakata cağırmıyorsanız olumsuz bir mail atın,ben zaten bu maaşı önceden bilseydim hiç başvurmazdım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.