Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi

LİDER34

Üye
4 Eyl 2025
227
37
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba Yardımcı Lojistik Görevlisi ilanı için ağustos ayında başvuru yapıpda dönüş alan oldu mu acbaa ?
Ben sınava da katıldım mülakata da girdim henuz bir cevap gelmedi.
9 ağustos online sınava girdim
12 agustos mülakata girdim

süreç 2 aya kadar sürer dediler halen bekliyoruz. Sizde de durumlar bu yöndemi arkadaşlar ? Maaş bilgisi de paylaşılmadı. Olumlu olunca iş teklifi atılacakmış denildi. Beklemedeyiz. Sizde durumlar nasıl bilgi verebilir misiniz? An itibariyle zaten ilan yok kaldırdılar geçen gün.

Hocam TSS mülakatına girdim bende 25 temmuzda 40 günü geçmesine rağmen dönüş alamadım şahsen, çok garip olumlu olumsuz hiç bişey yok.

Bende bu durumu anlayamadım. Bu kadar uzun olmaz yani olumlu ve ya olumsuz dönüş olması gerekir. Birde ilanı da kaldırdılar yani bu ne demek oluyor acaba. Artık alanı aldık siz başka mı bakın diyorlar şair ne demek istedi.

Mail attım iletişime yarın görürler mi bişey yazalar mı şüpheli, mülakat daveti attıkları WP numarasına yazdım ama ondada dönüş yok

Mail attım iletişime yarın görürler mi bişey yazalar mı şüpheli, mülakat daveti attıkları WP numarasına yazdım ama ondada dönüş yok
Aynı şekilde bende mail attım dönüş yok ayın 16 sında mülakata girdim dönüş alan arkadaşlar varmış forumda denk geldim sanırım olumsuz ama mail atmaya gerek duymuyorlar.

bende dün aksam mail attım şimdi whstahpdan da yazacağım

Sonu 0368 ile biten numaradan bana mülakat tarihi sınav ataması yapılmıştı ona yazdım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.