Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

bero

Üye
17 Ara 2023
52
7
35
Arkadaşlar merhaba, yara izlerini tam olarak nasıl kontrol ediyorlar? Kolumda, dirseğin üstünde yara izim var normalde üniformada gözükmüyor zaten ama yine de çekiniyorum. Kapatıcıyla kapatsam anlaşılır mı? Özellikle baktıkları bir ortam bir ışık vs var mı yani?

Straplez bir elbise giyiyorsunuz kıyafetlerinizi çıkartıp, detaylı bakıyorlar. Kapatıcı ile kapatmanızı tavsiye etmem, güven vermeyen bir imajınız olur. Çok göze batmıyorsa bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Onların bahsettiği yara, yanık izleri daha çok rengi çok koyu, büyük, belirgin ve estetik durmayan izler için

• Like
Tepkiler: gunes
Benim seansım çok üstünkörü gerçekleşti. Gömlek sıyırabiliyorsanız omuza kadar,elbiseye gerek yok. Sıfır mesafe yakından bile çok bakmadılar. Özel ışık yok. Makyaj yapma. Benim de kolumda geçici yara vardı,sormadılar bile

Benim doku hasarım var, 1 lira büyüklüğünde. 2 ay önce oldu ve halen iyileşmedi doğal olarak kötü görünüyor. Dediğim gibi zaten üniforma bölgesi değil, mantıken sorun etmemeleri lazım ama güvenemiyorum. Bilemedim napacağımı ya. Tam olarak nerelere bakıyorlar vücutta? Detay verebilir misiniz rica etsem arkadaşlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.