Yara Izi Hk Kabin Memuru Sorun Mu ?

emreserda00

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba. Forumun en tuhaf sorularından birini sormanın haklı gururunu yaşıyorum. Elimin üstünde çocukken ağaçtan düşmemden kaynaklı 3 cm uzunluğunda çizgi şeklinde bir iz var. Dikiş izi vs değil ama öylece kaldı elimde. Ten rengimle bütünleşmiş durumda ama ışığın belli açılardan gelmesiyle barizleşiyor. THY alımlarında bir engel teşkil eder mi özellikle süreci geçirmiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Herkese başarılar

admin

Admin
Moderatör
Herkese merhaba. Forumun en tuhaf sorularından birini sormanın haklı gururunu yaşıyorum. Elimin üstünde çocukken ağaçtan düşmemden kaynaklı 3 cm uzunluğunda çizgi şeklinde bir iz var. Dikiş izi vs değil ama öylece kaldı elimde. Ten rengimle bütünleşmiş durumda ama ışığın belli açılardan gelmesiyle barizleşiyor. THY alımlarında bir engel teşkil eder mi özellikle süreci geçirmiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Herkese başarılar
Sorun yaratacak yara izleri bilinçli kendine zarar verme sonucu oluşan yara izleri

Gercekbirfenomen

HavaPersonel.Com
Merhaba, kulak kıkırdağına takılan küpe de mi yasak? O da mı piercing olarak geçiyor bilen var mı?

flightlover

HavaPersonel.Com
Merhabalar

Benim 2020 yılında kontakt dermatit teşhisim var merhem kullanmıştım ve 2020 den sonra bir daha yaşanmadı. Sağlık raporum tertemiz haftaya evraklarımı teslim edecdğim.

Arkadaşlar rica etsem buna ne derler bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok stresliyim.

Konuyu okuyanlar;