Pozisyon veya İlan Adı
Kadın Kabin Memurluğu
29 Ağu 2025
27
5
5
Meslek
Kabin
Merhaba
Türk Hava Yolları Take-Off Cabin (Tecrübesiz) – Kadın İlanına ağustosta başvurmuştum. Geçen hafta belge yükledim. Online belge kontrolü aşamasındayım sanırım. Beni ne zaman yüzyüze görüşmeye çağırırlar acaba? Göğsümde ve göbeğimde alerji izleri var. Belli belirsiz göğsümdeki ama göbeğimdeki belirgin. Cildiyeci soyucu kremler verdi kullanacağım ama kızartıyor biraz. Tam tarih bilmediğim için kremleri kullanmaya başlayamıyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi? İz konusu canımı çok sıkıyor :(

belge yükledikten 2 veya 3 hafta sonra çağırıyorlar genellikle. göbeğe bakmıyorlar ki. göğüs desen zaten giydiğin gömleğin belki birkaç düğmesini açtırıp gerdanına bakarlar ancak göğüs bölgesini görmezler.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
belge yükledikten 2 veya 3 hafta sonra çağırıyorlar genellikle. göbeğe bakmıyorlar ki. göğüs desen zaten giydiğin gömleğin belki birkaç düğmesini açtırıp gerdanına bakarlar ancak göğüs bölgesini görmezler.
cevabınız için teşekkür ederim. thy için iç çamaşırlarıyla kalınıyor öyle bakılıyor demişti ordaki hostes bir arkadaşım. değişti mi acaba kesin emin misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.