THYTEKNİK Yapısal Tdp Sağlık Muaynesi

• Konbuyu başlatan Ryptyle
  • Başlangıç tarihi
R

Ryptyle

HavaPersonel.Com
Kurul raporumu aldıktan sonra evrak teslimi ve muayene için Saw’a gittim.Evraklarımın tamamı sorunsuzdu fakat muayene esnasında görme testinde sağ gözüm 10 harften 6 sını doğru okudu.Normal hayatta gözlük kullanmıyorum ve sorun da yaşamıyorum.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Gözlükle bu sorunun üstesinden gelinebilir mi?

F

Fnur737

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Kurul raporumu aldıktan sonra evrak teslimi ve muayene için Saw’a gittim.Evraklarımın tamamı sorunsuzdu fakat muayene esnasında görme testinde sağ gözüm 10 harften 6 sını doğru okudu.Normal hayatta gözlük kullanmıyorum ve sorun da yaşamıyorum.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Gözlükle bu sorunun üstesinden gelinebilir mi?P
Kurul raporumu aldıktan sonra evrak teslimi ve muayene için Saw’a gittim.Evraklarımın tamamı sorunsuzdu fakat muayene esnasında görme testinde sağ gözüm 10 harften 6 sını doğru okudu.Normal hayatta gözlük kullanmıyorum ve sorun da yaşamıyorum.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Gözlükle bu sorunun üstesinden gelinebilir mi?
Peki problem oldu mu eleme gibi çünkü benim gözlerimde bozuk muhtemelen 6 harf bile okumaz gözlüksüz

R

Ryptyle

HavaPersonel.Com
Peki problem oldu mu eleme gibi çünkü benim gözlerimde bozuk muhtemelen 6 harf bile okumaz gözlüksüz
Doktora gidip ihtiyacım varsa gözlük yazılmasını,sonrasında tekrardan muauneye gelmemi istediler

F

Fnur737

Son düzenleme:
F

Fnur737

Doktora gidip ihtiyacım varsa gözlük yazılmasını,sonrasında tekrardan muauneye gelmemi istediler
Merhaba muayneye gittiniz mi sorun oldu mu gözlük kullanımı ? Birde gözleriniz kaç numara ?

R

Ryptyle

HavaPersonel.Com
Sol 0,75 Sağ 1 numara astigmat,henüz tarih vermediler yeniden ne zaman muayneye gireceğim için

Konuyu okuyanlar;