THYTEKNİK Yapısal TDP sağlık muayenesi

turkishairforces

HavaPersonel.Com
Merhabalar.Olumlu alan arkadaşlar thy tarafından yapılacak sağlık muayenesinde neler olacak çok detaylı mı?Girenler bilgilendirirse sevinirim

birhavatutkunu

HavaPersonel.Com
merhaba saglık raporlarında heyette ne ıstendı bılıyormusnuz

mhas

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar bu konuyla alakali bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim , heyet raporu tam teşekküllü hastahaneden istenmis heyetin kac kisiden olusmasi gerekiyor gibi hastahanenin sorduğu sorular var ,,ayrica tetanoz ve hepatit asilarini askerde oldum ancak asi karti mevcut degil tekrardan almam gerekiyor mu

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar merhabalar bu konuyla alakali bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim , heyet raporu tam teşekküllü hastahaneden istenmis heyetin kac kisiden olusmasi gerekiyor gibi hastahanenin sorduğu sorular var ,,ayrica tetanoz ve hepatit asilarini askerde oldum ancak asi karti mevcut degil tekrardan almam gerekiyor mu
Eyüp isimli bir arkadaşımızın daha önce konu hakkında yaptığı paylaşım;

MHRS den sağlık kurulu işe giriş randevusu aldım daha sonra hastanede maili göstererek THY iş başvurusu olduğunu belirttim parasını ödedim sırasıyla poliklinikleri ziyaret ettim. Her seferinde doktor asistanlarina istenilen evrakları gösterdim mesela göğüs hastalıkları polikliniğinde solunum testini yapmayabilirler eğer mailde gerekli olduğunu gösterirseniz onun içinde kayıt yaptırıyor o teste de giriyorsunuz böylece..

1-2 günde poliklinik ziyaretleri bitiyor tahlil sonuçları genelde 3.4. güne sarkıyor. Röntgen raporu biriminden PA akciğer grafisi raporu almak istediğinizi belirtin ertesi gün veya 2 gün sonra alabiliyorsunuz. Ayriteten de e nabizda röntgen görselini cikartmistim ben sağlam olması adına. Hiçbir eksige takılmadan geçtim THY muayenesinden.

Mert Eraslan

HavaPersonel.Com
Merhabalar konu ile alakalı olarak bende silahsız heyet raporu olan kısımdan randevumu oluşturdum parantez içinde işe giriş ve silahsız güvenlikler için olduğu yazıyor ama yinede içime sinmedi bu durum bilgisi olan var mıdır acaba

birhavatutkunu

HavaPersonel.Com
Merhabalar konu ile alakalı olarak bende silahsız heyet raporu olan kısımdan randevumu oluşturdum parantez içinde işe giriş ve silahsız güvenlikler için olduğu yazıyor ama yinede içime sinmedi bu durum bilgisi olan var mıdır acaba
tam teşekküllü ise işe girişte yazıyorsa problem yok

Cerrah

HavaPersonel.Com
Heyet raporunda psikiyatri olması gerekiyor mu? Ben özel hastaneden çıkarttım ve beş doktordan onay aldım (İç hastalıkları, göz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kulak-burun-boğaz hastalıkları ve nöroloji).

mec

HavaPersonel.Com
Heyet raporunda psikiyatri olması gerekiyor mu? Ben özel hastaneden çıkarttım ve beş doktordan onay aldım (İç hastalıkları, göz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kulak-burun-boğaz hastalıkları ve nöroloji).
ben çıkarttım 8 tane doktor vardı

Son düzenleme:

Cerrah

HavaPersonel.Com
Biraz evvel İK ile konuştum 7 hekim tarafından olucakmış heyet raporu. Siz 8 tane çıkartmışsın garanti etmişsiniz. Teşekkürler.

Cerrah

HavaPersonel.Com
Yukarıda belirtiğim 5 hekimin yanısıra genel cerrahi ve psikiyatri doktorlarında da onay almak gerekiyor bildiğim kadarıyla.

mec

HavaPersonel.Com
ben solunum fonksiyon testi için göğüs hastalıklarına muayne oldum siz nasıl solnum fonksiyon testini aldınız acaba ?

Konuyu okuyanlar;