turkishairforces
HavaPersonel.Com
Merhabalar.Olumlu alan arkadaşlar thy tarafından yapılacak sağlık muayenesinde neler olacak çok detaylı mı?Girenler bilgilendirirse sevinirim
Mail gelmiş olması lazım ama heyet raporu kan tahlili tetanoz hepatit aşıları falan istendimerhaba saglık raporlarında heyette ne ıstendı bılıyormusnuz
Eyüp isimli bir arkadaşımızın daha önce konu hakkında yaptığı paylaşım;Arkadaşlar merhabalar bu konuyla alakali bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim , heyet raporu tam teşekküllü hastahaneden istenmis heyetin kac kisiden olusmasi gerekiyor gibi hastahanenin sorduğu sorular var ,,ayrica tetanoz ve hepatit asilarini askerde oldum ancak asi karti mevcut degil tekrardan almam gerekiyor mu
tam teşekküllü ise işe girişte yazıyorsa problem yokMerhabalar konu ile alakalı olarak bende silahsız heyet raporu olan kısımdan randevumu oluşturdum parantez içinde işe giriş ve silahsız güvenlikler için olduğu yazıyor ama yinede içime sinmedi bu durum bilgisi olan var mıdır acaba
Sağlık raporu son teslim tarihi ne zamanMail gelmiş olması lazım ama heyet raporu kan tahlili tetanoz hepatit aşıları falan istendi
1 Eylül sanırımSağlık raporu son teslim tarihi ne zaman
Teşekkürler bana herhangi bir mail gelmedi bu yüzden merak ettim1 Eylül sanırım
ben çıkarttım 8 tane doktor vardıHeyet raporunda psikiyatri olması gerekiyor mu? Ben özel hastaneden çıkarttım ve beş doktordan onay aldım (İç hastalıkları, göz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kulak-burun-boğaz hastalıkları ve nöroloji).
muayne olmadım ben sft yaptırmak istiyorum dedim cihaz tarafından yaptım sonucunu aldım belge olarakben solunum fonksiyon testi için göğüs hastalıklarına muayne oldum siz nasıl solnum fonksiyon testini aldınız acaba ?
havalimanına giderken aldığınız evraklar ne idi acabaYukarıda belirtiğim 5 hekimin yanısıra genel cerrahi ve psikiyatri doktorlarında da onay almak gerekiyor bildiğim kadarıyla.
benim kurulda sft görünce göğüs hastalıklarına da yazdı o zamanmuayne olmadım ben sft yaptırmak istiyorum dedim cihaz tarafından yaptım sonucunu aldım belge olarak
işe giriş olduğu içindir obenim kurulda sft görünce göğüs hastalıklarına da yazdı o zaman