18-22 Eylül için işbaşı planlanmaktadır mailinden sonra tarih, yer ve saat maili alan var mı?
C Cerrah HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 2 17 Eyl 2023 + - #1 18-22 Eylül için işbaşı planlanmaktadır mailinden sonra tarih, yer ve saat maili alan var mı?
B Burak HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 18 Eyl 2023 #4 Cerrah' Alıntı: 18-22 Eylül için işbaşı planlanmaktadır mailinden sonra tarih, yer ve saat maili alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bana da gelmedi hala
Cerrah' Alıntı: 18-22 Eylül için işbaşı planlanmaktadır mailinden sonra tarih, yer ve saat maili alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bana da gelmedi hala
C Cerrah HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 2 18 Eyl 2023 #5 Burak' Alıntı: Bana da gelmedi hala Genişletmek için tıkla ... Anladım, teşekkürler.
F Fnur737 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 59 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #6 Mail aldınız mı ?
C Cerrah HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 2 19 Eyl 2023 #7 Dün saat 16.00 civarında oryantasyon için mail aldım. Ya siz?
F Fnur737 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 59 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #8 Cerrah' Alıntı: Dün saat 16.00 civarında oryantasyon için mail aldım. Ya siz? Genişletmek için tıkla ... Ben hala mail almadım galiba sizin grup iş başı yaptıktan sonra mail atılacak görev yeriniz neresi ?
Cerrah' Alıntı: Dün saat 16.00 civarında oryantasyon için mail aldım. Ya siz? Genişletmek için tıkla ... Ben hala mail almadım galiba sizin grup iş başı yaptıktan sonra mail atılacak görev yeriniz neresi ?
B Burak HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #9 Bana da dün geldi. Hepimiz için hayırlı olsun
F Fnur737 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 59 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #10 Burak' Alıntı: Bana da dün geldi. Hepimiz için hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... İş başı tarihiniz belli mi ? Sizin görev yeriniz neresi acaba ?
Burak' Alıntı: Bana da dün geldi. Hepimiz için hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... İş başı tarihiniz belli mi ? Sizin görev yeriniz neresi acaba ?
B Burak HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #11 Fnur737' Alıntı: İş başı tarihiniz belli mi ? Sizin görev yeriniz neresi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Isl. Oryantasyon sürecinden hemen sonra işbaşı yapılıyor diye biliyorum ama net tarih verilmedi
Fnur737' Alıntı: İş başı tarihiniz belli mi ? Sizin görev yeriniz neresi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Isl. Oryantasyon sürecinden hemen sonra işbaşı yapılıyor diye biliyorum ama net tarih verilmedi
F Fnur737 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 59 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #12 Burak' Alıntı: Isl. Oryantasyon sürecinden hemen sonra işbaşı yapılıyor diye biliyorum ama net tarih verilmedi Genişletmek için tıkla ... Evet evet 2 gün oryantaston genelde 3. Gün iş başı oluyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Burak' Alıntı: Isl. Oryantasyon sürecinden hemen sonra işbaşı yapılıyor diye biliyorum ama net tarih verilmedi Genişletmek için tıkla ... Evet evet 2 gün oryantaston genelde 3. Gün iş başı oluyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden
B Burak HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 19 Eyl 2023 #13 Fnur737' Alıntı: Evet evet 2 gün oryantaston genelde 3. Gün iş başı oluyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Teşekkürler
Fnur737' Alıntı: Evet evet 2 gün oryantaston genelde 3. Gün iş başı oluyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Teşekkürler
I iamemircanerel HavaPersonel.Com Mesajlar 11 Tepkime puanı 1 1 Eki 2024 #14 Mülakata ne zaman girmiştiniz acaba?