Ryptyle

Üye
2 Ağu 2023
9
1
0
21.09.2023 tarihinde gitmiş olduğum sağlık muayenesinde uzağı görmede sorun yaşadığım ve doktora gidip gözlük almam gerektiği,muayenenin tekrarlanacağı söylendi.Yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen yeni muayene tarihi atmadılar.Muayene için bekleyen var mı?

21.09.2023 tarihinde gitmiş olduğum sağlık muayenesinde uzağı görmede sorun yaşadığım ve doktora gidip gözlük almam gerektiği,muayenenin tekrarlanacağı söylendi.Yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen yeni muayene tarihi atmadılar.Muayene için bekleyen var mı?
Arayıp bilgi verdiniz mi siz ben dediklerinizi uyguladım yeni randevu beklemekteyim diye ?

Bugün aradım 1-2 hafta sonrası için öngörüyoruz dediler.Önceki muaynemin üzerinden 1 ay geçmiş olacak 🤦🏼‍♂️

• Like
Tepkiler: admin
Knk sağlık muayenesine gittiğinde neye bakıyorlar?
Yani neye dikkat ediyorlar tam olarak. Benim biraz kilom fazla da problem olur mu acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.