Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri tgs
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kemalberkk

Üye
30 Ara 2025
12
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar kaç aydır yolcu hızmetlerı ilanı bekledım acıldı sandım yanlış ilana işçisine başvurmuşum bu kadar basıt olmamalı ya tekrar basvursmayacak kadar keskın bır sey olmamalı kendı sanskmı kendım mı yok ettım sımdı gıttım üç farklı adrese mail attım bunun başka yolu yok mu saçma sapan bir şey ya

Arkadaşlar kaç aydır yolcu hızmetlerı ilanı bekledım acıldı sandım yanlış ilana işçisine başvurmuşum bu kadar basıt olmamalı ya tekrar basvursmayacak kadar keskın bır sey olmamalı kendı sanskmı kendım mı yok ettım sımdı gıttım üç farklı adrese mail attım bunun başka yolu yok mu saçma sapan bir şey ya
Istanbul'da iseniz direkt gidip konusun bence, insan kaynaklarina kendinizi anlatin.

geçen sene bende aynı şeyi yaşamıştım çözmediler.

İlgililer forumu takip ediyorlar, muhtemelen çözüm bulacaklardır. Siz yine de iletişim kurmayı deneyin mutlaka.

• Like
Tepkiler: WychElm
Ben de aynı şekilde yanılarak aynı hatayı yaptım ve erkek olan ilana başvurdum mail attım inşallah dönüş olur

Istanbul'da iseniz direkt gidip konusun bence, insan kaynaklarina kendinizi anlatin.
İzmir'deyim yolcu hizmetleri ilanı yerıne yanlış başvurduğumu üç farklı maıllerıne gonderdım ama cozulecegını sanmıyorum çok trajıkomık bı sekılde kendı bacagıma sıkmış oldum mezunum iş arıyorum derken

İzmir'deyim yolcu hizmetleri ilanı yerıne yanlış başvurduğumu üç farklı maıllerıne gonderdım ama cozulecegını sanmıyorum çok trajıkomık bı sekılde kendı bacagıma sıkmış oldum mezunum iş arıyorum derken
Linkedin uzerinden TGS insan kaynaklarinda calisanlar ile iletisime gecmeyi deneyin.

bende aynı şekilde olacaktım ama son anda farkettim detaylı okuyunca görevler bölümündeki işin tgs yhm olmadığını farkettim ve vazgeçtim başvurudan . Umarım en kısa sürede sorun yaşayanlar çözer

İlgililer forumu takip ediyorlar, muhtemelen çözüm bulacaklardır. Siz yine de iletişim kurmayı deneyin mutlaka.
Umarım olur ama sanmıyorum bütün yılım yandı resmen, 3 farklı maılden ve linkedin den tgs ye yazdım ama dönüş olmamıs yarın zatem hafta sonu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.