Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

negansmith

Üye
7 Kas 2025
10
3
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar YHM ilanı bekliyordum ama mobilden başvururken üstteki yazıyı görmeyip başvurdum. İşçi ilanı olduğunu biliyordum ama buna başvurunca YHM ilanına başvuramıyormuşuz ve işin en saçma yanı başvuruyu geri de çekemiyoruz. mail atmak gerekiyormuş ve maile de cevap verilmediği söyleniyor. TGS'nin buna yönelik bir çözümü olmayacak mı? Bir sürü kişinin mağdur olduğu görülüyor.

• Like
Tepkiler: rüveydaduru
Merhabalar aynı durumdayım ve elimden birşey gelmiyor hangi istasyona başvuruda bulundunuz acaba bir çözümü olmalı 1 yıldır bu ilanı beklemiştim

• Like
Mail attım ama cevap gelmedi ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum arkadaşlarımızın görüşleri olursa dikkate alırız inşallah bir dönüş olur

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.