Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kafka

Üye
7 Ara 2025
16
6
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, sağ bacağımda diz altında bulunan bir doğum lekem var. Büyük bir leke ama lekenin kendisi koyu değil pembe tonlarında ve ince çorap giydiğim zaman gözükmüyor. Mülakatta yara izi ve dövmenin sorun çıkarabileceğini söylemişlerdi ama doğum lekesi hakkında birşey demedikleri için belirtmem gerekir mi bilemedim.

Merhaba dövme yanık izi doğum lekesi vitiligo büyük ben bunların hepsi aynı kategoridir. Size Sadece dövme yara izi denmesi önemli değil. Yani sorun olmaz anlamına gelmiyor. THY olsa fiziki kontrolde eler.
Ama ajet te fiziki kontrol yapılmıyormuş. Saklayabilme ihtimaliniz var.
Lakin eğitim süresinde fark edilirse sorun yaşayabilirsiniz bilginiz olsun.

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
Merhaba dövme yanık izi doğum lekesi vitiligo büyük ben bunların hepsi aynı kategoridir. Size Sadece dövme yara izi denmesi önemli değil. Yani sorun olmaz anlamına gelmiyor. THY olsa fiziki kontrolde eler.
Ama ajet te fiziki kontrol yapılmıyormuş. Saklayabilme ihtimaliniz var.
Lakin eğitim süresinde fark edilirse sorun yaşayabilirsiniz bilginiz olsun.
THY mülakatına girdim, sorun etmediler.

Merhaba arkadaşlar, sağ bacağımda diz altında bulunan bir doğum lekem var. Büyük bir leke ama lekenin kendisi koyu değil pembe tonlarında ve ince çorap giydiğim zaman gözükmüyor. Mülakatta yara izi ve dövmenin sorun çıkarabileceğini söylemişlerdi ama doğum lekesi hakkında birşey demedikleri için belirtmem gerekir mi bilemedim.
hiç problem yok

Tekrar merhaba Thy ve Ajet aynı şekildeler Thy sorun etmediyse ajet hiç etmez. Ben thy gittiğimde doğum lekesinden elenen adaylar görmüştüm sizinki silik o zaman demekki. Başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.