Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugün Onlıne sınavlara girdim cum günü de yüzyüze mülakata çağırdılar İstanbul için İngilizcede ne soruyorlar bilginiz var mı acaba
Mülakatta beni fazla zorlamadılar, 3 adet soru yöneltildi, ancak sorular sizin CV ve hayatınıza göre gelebilir en azından bana bu şekilde yöneltildi, eğitim hayatınız, iş hakkında, genel olarak yaşantınız veya çalışma geçmişiniz üzerinden gelecektir. İngilizce konuşabiliyorsanız çok rahatlıkla geçeceksinizdir. Bu arada tam olarak hangi pozisyon için arandınız, profiler veya interviewer için mi? Mülakat sonrasında işe başlangıç veya eğitim sınıfının ne zaman başlayacağı hakkında bir bilgi alırsanız lütfen buraya da yazabilir misiniz? Başarılar dilerim.

Mülakatta beni fazla zorlamadılar, 3 adet soru yöneltildi, ancak sorular sizin CV ve hayatınıza göre gelebilir en azından bana bu şekilde yöneltildi, eğitim hayatınız, iş hakkında, genel olarak yaşantınız veya çalışma geçmişiniz üzerinden gelecektir. İngilizce konuşabiliyorsanız çok rahatlıkla geçeceksinizdir. Bu arada tam olarak hangi pozisyon için arandınız, profiler veya interviewer için mi? Mülakat sonrasında işe başlangıç veya eğitim sınıfının ne zaman başlayacağı hakkında bir bilgi alırsanız lütfen buraya da yazabilir misiniz? Başarılar dilerim.
Hocam siz İstanbul için mülakata ne zaman girdiniz eğitim mi bekliyorsunuz interviewer için mi?

Teşekkürler bilgi için vize pasaport memuru için başvurdum eğer olumlu olursa bilgi verirler sanırım hangisi için olduğuna tabi yazarım

Çalışan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Çalışma şartları, maaş yan haklar vb. nasıl?

• Like
Tepkiler: Arman

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.