Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de dönüş almadım ve kariyer.net'te ilan açmışlar tekrar vize pasaport memuru pozisyonu için. Henüz bize dönüş yapmadan yeni alım yapacaklarını sanmıyorum, muhtemelen öylesine başvuru topluyorlar ilan açıp.
Ben de dönüş almadım ve kariyer.net'te ilan açmışlar tekrar vize pasaport memuru pozisyonu için. Henüz bize dönüş yapmadan yeni alım yapacaklarını sanmıyorum, muhtemelen öylesine başvuru topluyorlar ilan açıp.
Selamlar, ne söylediler tam olarak? Bende dönüş aldım ancak üzerinden biraz zaman geçti ve hala yeni bir haber yok; sınav daveti oluyor ardından mülakat şeklinde ancak uzun süredir gelişme yok.
Selamlar, ne söylediler tam olarak? Bende dönüş aldım ancak üzerinden biraz zaman geçti ve hala yeni bir haber yok; sınav daveti oluyor ardından mülakat şeklinde ancak uzun süredir gelişme yok.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.