bycn

Üye
12 Tem 2024
32
14
0
Sürekli farklı şeyler yazıldığı için bu konu başlığını açtım rica etsem vireup a giriş ve dönüş aldığınız tarihleri yazarmisiniz ...

• Like
Tepkiler: Dilara55 ve sss5
Acaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.

Acaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.
Herkese mail gidecek diye duyuru yayınladılar. Olumlu veya olumsuz sonuçları göreceğiz fakat keşke bir an önce yollasalar da bitse bu çile.

Ben 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?

Ben 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?
size süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.