enes1870

Üye
15 Ağu 2024
13
4
0
Merhaba Arkadaşlar ben 17 temmuz da ingilizce video mülakata girdim 29 temmuzda olumlu sonucu geldi 30 temmuz da belgelerimi yükledim ve hala kurul mülakatı için tarih almadım,belgelerde bir sorun içeren bir mail de almadım.Benzer durumda hala bekleyen arkadaşlar var mı?

Merhaba Arkadaşlar ben 17 temmuz da ingilizce video mülakata girdim 29 temmuzda olumlu sonucu geldi 30 temmuz da belgelerimi yükledim ve hala kurul mülakatı için tarih almadım,belgelerde bir sorun içeren bir mail de almadım.Benzer durumda hala bekleyen arkadaşlar var mı?
Merhaba , benim de aynı durum. Yoğunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Ben 25 temmuzda girdiğim Online İngilizce sınavının sonucunu bile bilmiyorum hala , her gün mail kontrol ediyorum. Sınavım da fena değildi . Her soruya 2 dk cevap verdim . Fakat olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı . Sanırım topluca olumsuz mesajı atacaklar ama Allah Kerim …

Ben 25 temmuzda girdiğim Online İngilizce sınavının sonucunu bile bilmiyorum hala , her gün mail kontrol ediyorum. Sınavım da fena değildi . Her soruya 2 dk cevap verdim . Fakat olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı . Sanırım topluca olumsuz mesajı atacaklar ama Allah Kerim …
Umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar herkese. Spam mesajlarınızı veya başka mail adresi eklediyseniz onları da kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Selamlar. Dönüş alabildiniz mi acaba?

Panik yapmalik bı durum yok ya bende aynı düşünceye kapilmistim ama bı sorun olsaydı iletişime gecerlerdi 😄
Aynen beklemeye devam herhangi bir mail gelirse zaten buraya yazalim en azından haberdar oluruz

Panik yapmalik bı durum yok ya bende aynı düşünceye kapilmistim ama bı sorun olsaydı iletişime gecerlerdi 😄
Aynen beklemeye devam herhangi bir mail gelirse zaten buraya yazalim en azından haberdar oluruz
Evet burayı güncelleriz yine :D Beklemeye devam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.