THY Video Mülakat Olumlu Sonucu Alıp Kurul Mülakatı Maili Almayanlar

enes1870

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar ben 17 temmuz da ingilizce video mülakata girdim 29 temmuzda olumlu sonucu geldi 30 temmuz da belgelerimi yükledim ve hala kurul mülakatı için tarih almadım,belgelerde bir sorun içeren bir mail de almadım.Benzer durumda hala bekleyen arkadaşlar var mı?

minimo

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar ben 17 temmuz da ingilizce video mülakata girdim 29 temmuzda olumlu sonucu geldi 30 temmuz da belgelerimi yükledim ve hala kurul mülakatı için tarih almadım,belgelerde bir sorun içeren bir mail de almadım.Benzer durumda hala bekleyen arkadaşlar var mı?
Merhaba , benim de aynı durum. Yoğunluktan dolayı olduğunu düşünüyorum.

enes1870

HavaPersonel.Com
Aynen bende öyle düşünüyorum bi sorun olsaydı bildirirlerdi,teşekkürler

Hocam

HavaPersonel.Com
Ben 25 temmuzda girdiğim Online İngilizce sınavının sonucunu bile bilmiyorum hala , her gün mail kontrol ediyorum. Sınavım da fena değildi . Her soruya 2 dk cevap verdim . Fakat olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı . Sanırım topluca olumsuz mesajı atacaklar ama Allah Kerim …

minimo

HavaPersonel.Com
Ben 25 temmuzda girdiğim Online İngilizce sınavının sonucunu bile bilmiyorum hala , her gün mail kontrol ediyorum. Sınavım da fena değildi . Her soruya 2 dk cevap verdim . Fakat olumlu veya olumsuz dönüş yapılmadı . Sanırım topluca olumsuz mesajı atacaklar ama Allah Kerim …
Umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar herkese. Spam mesajlarınızı veya başka mail adresi eklediyseniz onları da kontrol etmenizi tavsiye ederim.

lalala

HavaPersonel.Com
Selamlar. Dönüş alabildiniz mi acaba?

enes1870

HavaPersonel.Com
Hayır hala bekliyorum diğer haftaya kaldık büyük ihtimalle

lalala

HavaPersonel.Com
Hayır hala bekliyorum diğer haftaya kaldık büyük ihtimalle
Bakalım ben de 16sında girip 28’inde olumlu, 1inde de eksik belge almıştım. Bizden sonrakiler davet alınca paniklemeye başlamıştım. Bekleyeceğiz mecbur. Teşekkürler

enes1870

HavaPersonel.Com
Panik yapmalik bı durum yok ya bende aynı düşünceye kapilmistim ama bı sorun olsaydı iletişime gecerlerdi 😄
Aynen beklemeye devam herhangi bir mail gelirse zaten buraya yazalim en azından haberdar oluruz

lalala

HavaPersonel.Com
Panik yapmalik bı durum yok ya bende aynı düşünceye kapilmistim ama bı sorun olsaydı iletişime gecerlerdi 😄
Aynen beklemeye devam herhangi bir mail gelirse zaten buraya yazalim en azından haberdar oluruz
Evet burayı güncelleriz yine :D Beklemeye devam

lalala

HavaPersonel.Com
Bana geldi pazartesi için kurul daveti az önce bilginize arkadaşlar

enes1870

HavaPersonel.Com
Tebrikler şimdiden başarılar,benimde yakındır gelmesi o zaman

enes1870

HavaPersonel.Com
Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum tekrardan beklemedeyiz mülakatları geçip eğitimlerde görüşmek ümidiyle ✋

selfmachine

HavaPersonel.Com
ben 2 Ağustos'ta girip 10 ağustos'ta olumlu dönüş almıştım fakat mülakat için hala mail gelmedi. yukarıdaki konuşmalardan anladığım hala temmuz ayında girenlere dönüşler gelmeye devam ediyor. ağustos'ta girip dönüş alamayanlar da sanırım eylül başını bekleyecek.

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
ben 2 Ağustos'ta girip 10 ağustos'ta olumlu dönüş almıştım fakat mülakat için hala mail gelmedi. yukarıdaki konuşmalardan anladığım hala temmuz ayında girenlere dönüşler gelmeye devam ediyor. ağustos'ta girip dönüş alamayanlar da sanırım eylül başını bekleyecek.
belgeleri yüklerken eksik belge gibi bir sorun yaşadınız mı? sanırım süreçler genelde o sebeple gecikiyor.

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Bende 2 sinde girdim 9 olumlu dönüş belge yükledim halen ses yok

Konuyu okuyanlar;