S
severus
HavaPersonel.Com
30 saniye bekleme 2 dk cevap süresi veriliyor.Soru geldikten sonra size taahhüt edilen süre gibi bir sayaç var mı ekranda?
30 saniye bekleme 2 dk cevap süresi veriliyor.Soru geldikten sonra size taahhüt edilen süre gibi bir sayaç var mı ekranda?
Kamera kaydı var dress code gerek yokKamera kaydı var mı? Dress code mu giyinmeliyiz?
düşünme sürelerinde de mi kayıt yapıyor sistemKamera kaydı var dress code gerek yok
merhaba yapay zeka mı yoksa biri oluyor mu karşınızda? bir de kaç soru geldi ve düşünme için süre var mı?tüm sorular ingilizce miydi biraz detay verebilir misiniz? görsel yorumlama var mıydı?daha çok bir durumu nasıl cozersınız extreme durumlarda nasıl hareket edersınız burdan 3 soru geldi 1 soruda aı işte diğeride günluk hayat ilgili geldi.umarım cevapladığım için diğer arkadaşlar kızmaz.
olumsuz bir durum da yok anlam veremedim neyse beklemeye devam napalımbaşvuru sırasına göre gönderiliyorr olumsuz mail gelmediyse bekle bence
tesekkur ederim tavsiyeniz için ama cevikten su cevabı alıyorum her seferinde "Sizin adınıza açılmış herhangi bir takvim bulunmamaktadır" diye.Çelik’ten sıra aldım mail’i beklemeden. Mail de bir gün sonra gelmişti. Belki şansını deneyebilirsin çelikten.
bu kadar isyan etmenize gerek yoktu basvuru sırasına göre ilerlediğinin farkındayız merak etmeyin lakin yarın son gün oldugu için içten içe endişelenmekteyiz.O mailin bizim için önemi büyük olabilir mesela? Kendi adıma konusmam gerekirse benim durumumda olan arkadaslarımın fikrini merak ettiğim için sordum endisemi gidermek adına ve bu sizi hiç ilgilendirmez sayfanın admini olmadığınız sürece Ne konusacagımıza da siz karar verin bide oldu:dbaşlığı açan arkadaş ingilizce mülakat deneyimi dışında başka konular konuşulmasın, bilgi kirliliği olmasın diye uyarmış ama hala bana mail gelmedi diye yazanlar var neredeyse her başlığın altında bunu soruyorlar. ARKADAŞLAR DAHA NE KADAR SÖYLENSİN BAŞVURU SIRASINA GÖRE OLUYOR MAİLLER !! ay şu mail keşke bana geç gelseydi de diğer arkadaşlara erken gelseydi thy kariyerden girip ne zaman başvuru yaptığınıza bakın ve az çok ne zaman geleceğini tahmin edin allah aşkına. lütfen bari bu başlığı bırakın da gerçekten sadece ingilizce mülakat deneyimi üzerine konuşulsun. ben 11'ine giricem deneyimlerimi en ince ayrıntısına kadar yazarım mutlaka.
girdim ben sabahtan beri hesabın onaylanmasını bekliyordum
Çünkü merak ettiğin konuda forumda bir sürü başlık mevcut. Bu başlığada gelip aynı soruları tekrardan sormak saçma. Mail geldiğinde bu başlığı açıp doğru bilgiyi edinmek için 30-40 sayfa geçmen gerektiğinde daha iyi algılayacaksın bunu.bu kadar isyan etmenize gerek yoktu basvuru sırasına göre ilerlediğinin farkındayız merak etmeyin lakin yarın son gün oldugu için içten içe endişelenmekteyiz.O mailin bizim için önemi büyük olabilir mesela? Kendi adıma konusmam gerekirse benim durumumda olan arkadaslarımın fikrini merak ettiğim için sordum endisemi gidermek adına ve bu sizi hiç ilgilendirmez sayfanın admini olmadığınız sürece Ne konusacagımıza da siz karar verin bide oldu:d
evet arkadaşlar başlık neyle alakalıysa onunla ilgili cevaplar yazılsınÇünkü merak ettiğin konuda forumda bir sürü başlık mevcut. Bu başlığada gelip aynı soruları tekrardan sormak saçma. Mail geldiğinde bu başlığı açıp doğru bilgiyi edinmek için 30-40 sayfa geçmen gerektiğinde daha iyi algılayacaksın bunu.
evet kayıt 30 saniye sorulan soru için vakit süresi o arada kaydediliyor.30 saniye bitince 2 dk sure başlıyor.2 dk tamamlamak zorunda cevabını kaydedıp bir sonrakı soruya giriyorsun.düşünme sürelerinde de mi kayıt yapıyor sistem
2dk den erken bitirilmiyor mu videoevet kayıt 30 saniye sorulan soru için vakit süresi o arada kaydediliyor.30 saniye bitince 2 dk sure başlıyor.2 dk tamamlamak zorunda cevabını kaydedıp bir sonrakı soruya giriyorsun.
yapay zeka .5 soru geldi.düşünme suresi 30 saniye.hepsi inglizceydı.gorsel yorumlama yoktu.merhaba yapay zeka mı yoksa biri oluyor mu karşınızda? bir de kaç soru geldi ve düşünme için süre var mı?tüm sorular ingilizce miydi biraz detay verebilir misiniz? görsel yorumlama var mıydı?
evet ben bazı soruları oyle yaptım stop and save dedim devam ettim.2dk den erken bitirilmiyor mu video
günlük dediğiniz sorular nasıldı acaba şirket ile ilgili bir soru yok muyduevet ben bazı soruları oyle yaptım stop and save dedim devam ettim.
Merhaba. aı avantajları derken ben anlayamadım. Açıklayabilir misiniz?zor bir durumu nasıl halledersiniz ve dediğin gibi aı avantajları arkadaşlar ben okulum uzadı kendimi denemek için girdim zaten sıze soylememek bana bir şey katmaz.
günlük dediğiniz sorular nasıldı acaba şirket ile ilgili bir soru yok muy
her giren kişiye farklı sorular çıkacak belki şirket ile alanlıda sorular gelir diye düşünüyorumbir gunde yaptığın aktıveteler nelerdır en çok hangisini yapmaktan hoşlanırsın.şirketle ilgili soru yoktu.
şirketle ilgili soru olmaz neden havacılık neden kabin memurluğu girdiğim hiç mulkatta sirket ilgili soru sorulmadı.her giren kişiye farklı sorular çıkacak belki şirket ile alanlıda sorular gelir diye düşünüyorum