THY Video Mülakat Deneyimleri Thy Kabin Memuru 2024

• Konbuyu başlatan Sseline
  • Başlangıç tarihi
S

skyforce

HavaPersonel.Com
Ben de şimdi çıktım. Muhtemelen yine B2 seviyesinde görüneceğim. Heyecan yapmadım ama süre yetmedi, biraz saçma uzattım. Çok uzatmamaya dikkat edin. Elenirsem bu yüzden elenirim.
Belli ki gorunememissiniz cagirmadiklarina gore:)

S

skyforce

HavaPersonel.Com
evet bana da benzer sorular çıktı. Gözünüz korkmasın, basit ve anlaşılabilir sorular var .
-stres ve baskı yaşayan bir ekip üyesi veya meslektaşı desteklediğiniz bir zaman ( (alt başlıklar hep aynı) bağlam, problem ,sen ne yaptın, nasıl sonuçlandı.)
-başarısız sonuçlanan bir takım çakım çalışması ( bağlam, bla bla )
-son zamanlarda duygularınızı yönetmekte zorlandığınız durumdan bahseder misiniz? )( bağlam,problem, bla bla bla ..)
-hayatınıza ve kariyerinize rehberlik eden kişisel felsefeniz nedir?( bağlam , bla bla bla... )
-Pandeminin sosyal ilişkileri nasıl etkilediği?..

tavsiyem ezber yapmak yerine , kendinize tecrübe ettiğiniz bir durum belirleyip onunla ilgili her türlü sonucu simülasyon yapıp hakkında konuşamaya çalışın. ama kendinize örnek bir durum belirleyin . o örnek durum üstünden stres baskı,takım çalışması ,zaman yönetimi gibi olumlu-olumsuz sonuçalanan simülasyonlar yapın ,konuşun .

hatırladıklarım bunlar ... başarılar dilerim . 🤞 🌸 🍀
Ya bunlar nasil sorular ya turkce cevap versen.ne soyliycrksin bu sorulara sacma

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Tekrar merhaba forum'a mülakat deneyimimi yazmayı unuttum öncelikle sorular hakkında şunu söyleyeyim b1 in bile zor cevap verebileceği kem küm edeceği sorular var içeride ben b1+'ım 5 sorudan 4 üne cevap verebildim geçtim kaldım diyemem %50-%50 şansım var bunun nedenide şu ben gelen mailde kendimize bakarak konuşacağımızı içeren bir metin göremedim deneme odasında kendimi görmek garibime gitmedi biri bağlanır nasılsa diye beklerken sınavdada kendimi görmek garibime gitti doğrusu. İnternet bağlantımın kesildiğini bile düşündüm güç bela 4 soru cevaplayabildim diyebilirim. aynı mülakat tekrar olsa seviyemi kanıtlar mıydım evet kanıtlardım çünkü süslü cümlelerden kaçıncım kısa ve açık olmaya gayret ettim yapay zeka kelimelerimi analiz ederek seviyemi düşük iletmiş olabilir şirkete hayırlısı olsun hayat memat meselesi yapmıyorum kendime sizde yapmayın. sorular konusunda örnek veremem maalesef ki ama kendini ifade edebilen birisi epey afallayacaktır yada bana zor sorular denk geldi bilmiyorum. İngilizce konusunda hiçbir havayolunun kesinlikle yumuşak tavır sergilememesi gerektiğini düşünüyorum markanın görünen yüzü neticede kabin memurlarıdır kimse pilotlarla etkileşime girmez giremez haliyle cabin crew'in ingilizce konuşamadığı bir yerde marka itibarı sarsılacaktır kabin memurluğu hakkında genel gereken seviye ise en az b1 arkadaşlar. Sınava girmişlere geçmiş olsun gönlünüzden geçen olsun, sınava gireceklerede bolbol başarılar
B1 ne ya en az b2 olmali

Konuyu okuyanlar;