THY Video Mülakat Deneyimleri Thy Kabin Memuru 2024

Sseline

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 8 Temmuz itibariyle kabin memurluğu ingilizce video mülakat sınavına giren adaylar sınav tecrübelerini ve detaylarını bu başlık altında diğer adaylara aktarabilirse süper olur benzer konu başlığı altında çok fazla bilgi kirliliği oluşmuş ve konu dışı sorular sorulmuş. Tüm adaylar için için zaman kaybı

Not : Lütfen video mülakat maili gelmeyen arkadaşlar biraz daha sabırlı olsun ve bu başlık altına bana mail gelmedi gibi sorular sormasınlar. Lütfen sadece 8 temmuz itibari ile kabin memurluğu için ing video mülakat sınavına giren arkadaşlar deneyimlerini yazsın.

mertens10

HavaPersonel.Com
kimisi vire up olacak demekte kimisi online karşımıza birisi çıkacak demekte tam olarak nasıl işliyor süreç bilen var mı

buse12

HavaPersonel.Com
zor bir durumu nasıl halledersiniz ve dediğin gibi aı avantajları arkadaşlar ben okulum uzadı kendimi denemek için girdim zaten sıze soylememek bana bir şey katmaz.
sanırım herkese farklı sorular geliyor zaten teşekkürler cevapladığınız için..

severus

HavaPersonel.Com
daha çok bir durumu nasıl cozersınız extreme durumlarda nasıl hareket edersınız burdan 3 soru geldi 1 soruda aı işte diğeride günluk hayat ilgili geldi.umarım cevapladığım için diğer arkadaşlar kızmaz.

severus

HavaPersonel.Com
mulakata gırmeden en az 1 saat once ingilizceye magruz kalın film izleyin dizi izleyin ezberleyerek girerseniz yapamazsınız zaten.cool goruncem diyede böyle c1 kelıme kullanayım demeyın duzgun olsun daha once celebide girip geçmiştim hepinize başarılar dilerim.

Ü

Üye silindi 8698

mulakata gırmeden en az 1 saat once ingilizceye magruz kalın film izleyin dizi izleyin ezberleyerek girerseniz yapamazsınız zaten.cool goruncem diyede böyle c1 kelıme kullanayım demeyın duzgun olsun daha once celebide girip geçmiştim hepinize başarılar dilerim.
Soru geldikten sonra size taahhüt edilen süre gibi bir sayaç var mı ekranda?

Ü

Üye silindi 8845

Kamera kaydı var mı? Dress code mu giyinmeliyiz?

Konuyu okuyanlar;