Video Mülakat Aşamasından Sonraki Aşamalar Hakkında...

A

arawn

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. 29 Temmuz tarihinde video mülakata girdim ve 8 Ağustosta başvurumun olumlu sonuçlandığı ve adli sicil kaydı vb. belgeler yüklemem gerektiğine dair bir mail aldım. Forum içerisinde bazı arkadaşların kurul mülakatı vb. aşamalar için İstanbula THY binasına gittiklerini okudum. Bu arkadaşlar evrak seçiminden sonra hangi olayla karşılaştılar ve bu olaylar arasında ne kadar zaman geçti bunları merak ediyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum.

B

bilalc

HavaPersonel.Com
Evrakları yükledikten 2 gün sonra bana kurul mülakatı tarihi ve saatini gönderdiler (Yaklaşık 10 gün sonraya). O gün o tarihte orda olmamı istediler, 1 adet vesikalık ve kimlikle birlikte. 1 gün sonra da yetkinlik envanteri uygulaması maili geldi, bildiğimiz kişilik testi. Bu arada evet kurul mülakatı İstanbul'da yüz yüze yapıyorlar.

B

bektaş

HavaPersonel.Com
Evrakları yükledikten 2 gün sonra bana kurul mülakatı tarihi ve saatini gönderdiler (Yaklaşık 10 gün sonraya). O gün o tarihte orda olmamı istediler, 1 adet vesikalık ve kimlikle birlikte. 1 gün sonra da yetkinlik envanteri uygulaması maili geldi, bildiğimiz kişilik testi. Bu arada evet kurul mülakatı İstanbul'da yüz yüze yapıyorlar.
Kurul mülakati ingilizce mi yapılıyor

B

bilalc

HavaPersonel.Com
Kurul mülakati ingilizce mi yapılıyor
Mülakat Aşamaları
1.Boy-Kilo Ölçümü (Boy ve kilo endeksine uygunluk değerlendirmesi yapılan aşamadır.)
2.Dövme-Yara izi Kontrolü ( https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi adresi üzerinden dövme kontrolünün kapsamını gösteren görsele ulaşabilirsiniz.)
3.İngilizce Mülakatı (İngilizce konuşma seviyesinin ölçüldüğü aşamadır.)
4.Kurul Mülakatı (Kabin memurluğu mesleğine uygunluğa bakılan aşamadır.)

Sıralama bu şekilde. Kurul mülakatı Türkçe

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Mülakat Aşamaları
1.Boy-Kilo Ölçümü (Boy ve kilo endeksine uygunluk değerlendirmesi yapılan aşamadır.)
2.Dövme-Yara izi Kontrolü ( https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi adresi üzerinden dövme kontrolünün kapsamını gösteren görsele ulaşabilirsiniz.)
3.İngilizce Mülakatı (İngilizce konuşma seviyesinin ölçüldüğü aşamadır.)
4.Kurul Mülakatı (Kabin memurluğu mesleğine uygunluğa bakılan aşamadır.)

Sıralama bu şekilde. Kurul mülakatı Türkçe

Mülakat tarihi hangi güne verdiler acaba

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
benim 4 gun oldu hala gelmedi. Yogunluga gore erken gec olabiliyor sanirsam. Umarim hemen gelir >D

G

ggg

HavaPersonel.Com
benim 4 gun oldu hala gelmedi. Yogunluga gore erken gec olabiliyor sanirsam. Umarim hemen gelir >D
Siz hangi tarihte girmiştiniz ve ne zaman olumlu dönüş aldınız sanırım biraz geç dönüldü size de öyle hatırlıyorum

A

arawn

HavaPersonel.Com
Siz hangi tarihte girmiştiniz ve ne zaman olumlu dönüş aldınız sanırım biraz geç dönüldü size de öyle hatırlıyorum
29 Temmuzda girmiştim. 8 Ağustosta dönüş aldım olumlu şeklinde. Bugünde mülakat tarih bildiren bir mail aldım. Anket vb. mailleri almadım.

I

istli

HavaPersonel.Com
Arkadaşalar iyi akşamlar, istenilen belgeleri yükledikten sonra , kurul mülakatına davet alan arkadaşlara kaç gün sonraya mülakat tarihi verildi? Tek endişem yurtdışından gelecek olmam en az 3 gün off günüm olmalı ve ayarlayabilecek miyim kısıtlı süre verilirse.

Konuyu okuyanlar;