B
bycn
HavaPersonel.Com
Sürekli farklı şeyler yazıldığı için bu konu başlığını açtım rica etsem vireup a giriş ve dönüş aldığınız tarihleri yazarmisiniz ...
sorulara cevap verirken 2 dakikayı tamamen doldurdunuz mu25 temmuz - 2 ağustos.
bakmadım bile. 1 - 1:30 dakikadir ortalamasorulara cevap verirken 2 dakikayı tamamen doldurdunuz mu
sorulara cevap verirken 2 dakikayı tamamen doldurdunuz mm
sorulara cevap verirken 2 dakikayı tamamen doldurdunuz mu
Herkese mail gidecek diye duyuru yayınladılar. Olumlu veya olumsuz sonuçları göreceğiz fakat keşke bir an önce yollasalar da bitse bu çile.Acaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.
size süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorumBen 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?
mülakata çağırlılanlara gönderilmiyor.size süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorum
2 ağustosta gittim ben deAcaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.
Tebrikler. Mülakata çağırıldınız mı acaba?Ben 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?
Teşekkür ederim. Evet 20 Ağustos'ta mülakat için davet aldımTebrikler. Mülakata çağırıldınız mı acaba?
kurul mülakatı için yolladıkları mailde aşamalar yazıyordu onun dışında süreçle ilgili bir mail aldığımı hatırlamıyorumsize süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorum
Çıkınca deneyimlerinizi paylaşırmısınız acabaTeşekkür ederim. Evet 20 Ağustos'ta mülakat için davet aldım
tabii ki^^Çıkınca deneyimlerinizi paylaşırmısınız acaba