THY Vi̇reup' Dan Sonra Dönüş Alanlar ... Ne Zaman Si̇nava Gi̇rdi̇ni̇z Ne Zaman Dönüş Aldi̇ni̇z ? Olumsuz Dönüş Alan Varmi̇ ?

• Konbuyu başlatan bycn
  • Başlangıç tarihi
B

bycn

HavaPersonel.Com
Sürekli farklı şeyler yazıldığı için bu konu başlığını açtım rica etsem vireup a giriş ve dönüş aldığınız tarihleri yazarmisiniz ...

U

uaemre35

HavaPersonel.Com
26 temmuz da girdim. Bugün davet maili aldım.

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Acaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.

O

onat9

HavaPersonel.Com
Acaba şundan haberdar mısınız; tüm 25 temmuzda girenlere mail 2 ağustosta mı gitmiş yoksa kişiler arası tarih gözetmeksizin farklı tarihlerde mi gitmiş . Bilen yanıtlarsa çok memnun olurum.
Herkese mail gidecek diye duyuru yayınladılar. Olumlu veya olumsuz sonuçları göreceğiz fakat keşke bir an önce yollasalar da bitse bu çile.

hilaly

hilaly

HavaPersonel.Com
Ben 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?

L

livxxx

HavaPersonel.Com
Ben 31 Ağustos'ta online mülakata girdim ve 9 Ağustos'ta geri dönüş aldım süreç hâlâ gruplar halinde devam ediyor sanırım. Ayrıca bilen biri tahminen ne zaman kurul mülakatına çağırdıklarini söyleyebilir mi lütfen?
size süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorum

E

engaerospace

HavaPersonel.Com
2 ağustosta gittim ben de

L

lalala

HavaPersonel.Com
Tebrikler. Mülakata çağırıldınız mı acaba?

hilaly

hilaly

HavaPersonel.Com
size süreç bilgilendirme maili geldi mi acaba herkese mi gönderdiler belli kişilere mi onu merak ediyorum
kurul mülakatı için yolladıkları mailde aşamalar yazıyordu onun dışında süreçle ilgili bir mail aldığımı hatırlamıyorum

Konuyu okuyanlar;