Vertigo Ve Renal Kolik Tanısı Hk.

• Konbuyu başlatan kevinsalvatore
  • Başlangıç tarihi
K

kevinsalvatore

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bugün işe giriş muayenesindeydim, 2 yıl önce 1 gün işe gitmediğim için aile hekimine rapor almaya gittim ve hekim o gün baş dönmesi (vertigo) tanısı girmiş. Kabin sağlık raporu alırken hastanede de bunu sorarlar o yüzden beyin mr’ı çekmeliyiz dediler ve çektirdim temiz çıktı ama bugün doktor muayene ederken mr’ı bulamadı meğer dosyaya koymamışlar. Doktor benden o mr’ı getirmemi ve ek tetkik yazacağını söyledi.

Birde 7+ yıl önce üşütme şikayetiyle aile hekimine gitmiştim karın çevremde hafif ağrı vardı hastaneye kontrol ettirmemi önerdi, hastane doktoruda üşütme veya böbrek ağrısı olabilir 1 haftaya geçmezse öyle gel dedi gönderdi birkaç güne geçtiği için bidaha gitmedim ama o gün RENAL KOLİK tanısı girmiş. Doktor bunu sordu o an 7 yıl önceki üşütmem aklıma bile gelmedi hatırlamıyorum dedim böbrek rahatsızlığı yaşamadım daha önce dedim sadece çünkü böbreği duyunca şaşırdım o an. Onun içinde üroloji muayenesi yazdı.

Bu 2 tanı için ek tetkik yaptıran var mı süreç nasıl ilerleyecek şimdi? Benzer hikayesi olan varsa yazarsa çok sevinirim başka konularda yazılanları okudukça endişeleniyorum, 2 tanıyla da alakalı hastalığım ve ilaç geçmişim yok ama elenme ihtimalim var mı bunlar yüzünden?

K

kevinsalvatore

HavaPersonel.Com
Bide ek tetkikler için hastane öneriniz var mıdır, özel ataköy’den almıştım sağlık raporumu ama ek tetkikler orada olmuyormuş. Maliyeti ne kadar tutar, hepsinde sabit midir farklı mıdır, en uygunu hangisidir yardımcı olursanız çok memnun olurum

Konuyu okuyanlar;