23 Nis 2024
1
0
0
Uzun zamandır ilan bekliyorum bize neden bir çalişma fırsatı sunulmıyor bende turkish Technic ailesine katılmak istiyorum

Sakin olun şubatın 12 sinde başvurmuşum ilana hala bekliyorum ingilizce ve genel yetenek sınavına çağrılmayı. Son 2-3 haftadır dakika başı mail kontrol etmekten, bilmediğim numaraları açmaktan bi hal oldum.

• Like
Tepkiler: Arzu bolgı
Sakin olun şubatın 12 sinde başvurmuşum ilana hala bekliyorum ingilizce ve genel yetenek sınavına çağrılmayı. Son 2-3 haftadır dakika başı mail kontrol etmekten, bilmediğim numaraları açmaktan bi hal oldum.
Hocam ocakta ilk açıldığında başvurdum bende bekliyorum:)
Benden 1 hafta sonra başvuran arkadaşa bir kaç gün sonra geldi

Merhabalar bu kadar uzun sürmesinin sebebi nedir bilen var mı yada çağırmayacaklar mı ik ile görüşen konu hakkında bilgisi olan var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.