Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

unclast

Üye
13 Kas 2025
15
0
0
Meslek
İdari
Merhaba. Nisan 2024'te şikayetlerim sonucu kolonoskopi yapıldı ve ülseratif proktit teşhisi konuldu. Proktit denmesinin sebebi de ülseratif kolitin en hafif varyasyonu olmasından kaynaklı. Teşhis konulduğu günden itibaren ilaç kullanıyorum ve o günden beri hiç belirti yaşamadım kontrollerim de normal çıktı hep. Sağlık koşullarında ÜK elenme sebebi biliyorum fakat hastalığım kontrol altında olduğu ve en hafif varyasyonu olduğu için elenmeme şansım var mı merak ettiğim için sormak istedim.

teşekkürler peki pegasus ve sunexpresste de şartlar aynı mı bilginiz var mı
pgs saglik sartlarinda
"Doğuştan gelen hastalıklar, Ösefagus Varisi, Crohn Hastalığı, Ülseratif Kolit, Otoimmun İltihabi Hastalıklar, Ailevi Akdeniz Ateşi (Fmf), Pankreatit Ve Diğer Sindirim Sistemi Hastalıkları Tanısı olan kişilere ilk muayenede sağlık sertifikası düzenlenmez." yaziyor. kurulda da duzenli kullandiginiz ilac var mi diye soruluyor. diger firmalar thy kadar kati degil diyorlar ama ben de su an ne desem dogru olmaz, daha bilgili birilerine sormak gerek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.