1 Şub 2024
32
10
0
TGS'nin açtığı son ilana bavurup kurul mülakatında harekat memurluğuna yönlendirilen ya da bunu da düşünür müsünüz şeklinde soru alanlar var mıdır? varsa kurul mülakatı sonrası harekat memuluğu için olumu dönüş alan var mı?

Bu ikisini yani yhm ve harekat memurluğunu iyice araştırıp cevap verin kurulda İkisininde kendince zor yanları var

TGS'nin açtığı son ilana bavurup kurul mülakatında harekat memurluğuna yönlendirilen ya da bunu da düşünür müsünüz şeklinde soru alanlar var mıdır? varsa kurul mülakatı sonrası harekat memuluğu için olumu dönüş alan var mı?
Bugün aradılar beni olumlu ve harekat memurluğu için. Mülakatta sormuşlardı düşünür müsünüz diye ben de olur demiştim. O şekilde değerlendirmişler. Özellikle benim gibi hizmet sektöründe uzun süre çalışmış ve müşterilerle uğraşmaktan bıkmış insanlar buna yönelmeli.

Bugün aradılar beni olumlu ve harekat memurluğu için. Mülakatta sormuşlardı düşünür müsünüz diye ben de olur demiştim. O şekilde değerlendirmişler. Özellikle benim gibi hizmet sektöründe uzun süre çalışmış ve müşterilerle uğraşmaktan bıkmış insanlar buna yönelmeli.
Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim 🙏

• Like
Tepkiler: Lbj07
Ayrıca harekat memurlarının normal yolcu hizmetlerinden ayrı olarak görev primi de bulunuyor. Yani kârlı bir tercih. Hayırlı olsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.