THYTEKNİK Uçak Teknisyeni Maaş

• Konbuyu başlatan yuko
  • Başlangıç tarihi
Y

yuko

HavaPersonel.Com
TK teknik uçak teknisyeni ilanına başvuru yaptım mülakata da girdim. Ücretler hakkında pek bir bilgim yok . Yeni başlayan biri ne kadar alır ilerledikçe ne olur veya ortalama maaş ne kadardır

U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
TK teknik uçak teknisyeni ilanına başvuru yaptım mülakata da girdim. Ücretler hakkında pek bir bilgim yok . Yeni başlayan biri ne kadar alır ilerledikçe ne olur veya ortalama maaş ne kadardır
Hocam mülakatta ne sordular detaylı anlata bilir misin.

Y

yuko

HavaPersonel.Com
Hocam mülakatta ne sordular detaylı anlata bilir misin.
Kısaca kendinden bahset
Fod nedir
Uçuş yardımcı kumandaları
Chapter
Uçuş prensibi
Neden thy
İngilizce 2 metin çevirisi
Stajda ne yaptın

M

mmesenn

HavaPersonel.Com
Kısaca kendinden bahset
Fod nedir
Uçuş yardımcı kumandaları
Chapter
Uçuş prensibi
Neden thy
İngilizce 2 metin çevirisi
Stajda ne yaptın
hocam bana mayısın son haftası haziran ayında mülakatınız olacak tarihler belirlenince mail atacağız gibi bi geri dönüş oldu size de böyle bir mail gelmiş miydi öncesinde? Geldiyse kaç gün sonra mülakat tarihini bildirdiler?

K

kabiniçi

HavaPersonel.Com
2 ila 3 asgari ücret arası alıyorsun net maaşın yok. Yılda 4 ikramiye veriliyor yani 16 maaş alıyorsun. Aylık ortalama 3 asgari diyebiliriz.

U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
2 ila 3 asgari ücret arası alıyorsun net maaşın yok. Yılda 4 ikramiye veriliyor yani 16 maaş alıyorsun. Aylık ortalama 3 asgari diyebiliriz.
Mülakatlar nasıl geçiyor hocam ne soruyolar biliyorsan anlatabilir misin önümüzdeki hafta mülakatım var.

K

kabiniçi

HavaPersonel.Com
Staj yaptıysan eğer stajda yaptıklarını güzelce anlat. Bilmediğin konularda konuşma yoksa üzerine gelirler gerilirsin. Tecrübesiz alım bu neticede üst düzey soru sorulmaz. Uçuş kontrol yüzeyleri, ata chapter, hidrolik elektrik veya alanınla ilgili basic konularda konuşabilmeni beklerler. Birde şirketin nerde hangarları var kaç uçağımız var gibi sorular gelir. Şirketin vizyonuna misyonuna çalış sonuçta iş istemeye gidiyorsun gittiğin yer hakkında bilgi sahibi ol. Havacılık gündemine bak ne olmuş ne bitmiş sorarlar ilgini ölçmek için. İngilizce çeviri de hiç kasma cümleler oldukça basit teknik dökümanlardan seçiliyor. Bilmediğin bir kelime olursa sor onlar sana yardımcı olur. Genel anlamda sohbet havasında geçiyor ve 30 40 dk sürer ortalama. Aşırı ve absürt cevaplar vermediğin sürece olumlu olur şimdiden başarılar.

Y

yuko

HavaPersonel.Com
hocam bana mayısın son haftası haziran ayında mülakatınız olacak tarihler belirlenince mail atacağız gibi bi geri dönüş oldu size de böyle bir mail gelmiş miydi öncesinde? Geldiyse kaç gün sonra mülakat tarihini bildirdiler?
Bana direkt davet geldi bazılarına size gelen mail gibi geliyor bazılarına direkt zaman belirten mail geliyor

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
uçak bakım teknisyeninin daha fazla bahsettiğin aralık tdp için olabilir.

K

kabiniçi

HavaPersonel.Com
uçak bakım teknisyeninin daha fazla bahsettiğin aralık tdp için olabilir.
Tam olarak dediğim gibi. Tdp ne alıyor emin değilim ama cs olmayan bir teknisyen 3 asgariden fazla almaz. Bazı aylar alabilir ama sene sonu vergiden dolayı ben ortalama 3 dedim.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Tam olarak dediğim gibi. Tdp ne alıyor emin değilim ama cs olmayan bir teknisyen 3 asgariden fazla almaz. Bazı aylar alabilir ama sene sonu vergiden dolayı ben ortalama 3 dedim.
Hiç sanmam hocam be. Özellikle hat bakımda çalışan teknisyen gayet güzel alıyor çok yakın bir arkadaşım teknisyen bende tdp için hazırlanıyorum

K

kabiniçi

HavaPersonel.Com
Hiç sanmam hocam be. Özellikle hat bakımda çalışan teknisyen gayet güzel alıyor çok yakın bir arkadaşım teknisyen bende tdp için hazırlanıyorum
Hat bakım evet fazla alır çünkü 3lü vardiya çalışır. Ama revizyon çalışan biri dediğim gibi takribi 3 asgari ücret alır(aylık ortalama maaşı 16 ile çarpıp 12ye bölersen). Benim de nişanlım çalışıyor ve hesabına yatan parayı biliyorum hocam. Ayrıca teknisyenlik için mülakat sonucu bekliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım daha fazlalarını kazanırz.

Konuyu okuyanlar;