Pozisyon veya İlan Adı
Motor Bakım Teknsiyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
5 Nis 2026
7
0
0
Meslek
Teknik
Merhabalar,Ben üniversitemin Havacılık Elektrik Elektronik Bölümünde 3. sınıf öğrencisiyim.THYTEKNİK’in açtığı motor bakım teknisyenliği ilanınıa başvuru yaptım ve ilk mülakata çağırdılar.Genel yetenek ve genel ingilizce sınavı olduğu yazıyor.Aklıma takılan kısım ben 3. sınıfım ve gelen mailde 4. sınıf veya mezun oldugunuzu belirten belgeyle katılın yazıyor.Ben tabii ki gidip en iyisini sergilemeye çalışacağım.Bu durum hakkında bana öneriniz var mıdır?İlk mülakat için de önerilerinize açığım.

ben de önceden senin gibi mezun değilken başvurmuştum genel yetenek ve ingilizce sınalarına girersin ama mezun olmadığın için sonuç dahi gelmez mezun olmadığın için mülakata alınacağını düşünmüyorum sadece sınavlar hakkında genel bilgi sahibi olup kendini test edip mezun olunca tekrar başvurmayı deneyebilirsin.

ben de önceden senin gibi mezun değilken başvurmuştum genel yetenek ve ingilizce sınalarına girersin ama mezun olmadığın için sonuç dahi gelmez mezun olmadığın için mülakata alınacağını düşünmüyorum sadece sınavlar hakkında genel bilgi sahibi olup kendini test edip mezun olunca tekrar başvurmayı deneyebilirsin.
Thy gibi bir şirkette yanlışlıkla çağırılıma veya 3. sınıf olduğumu görmediklerini düşünmüyorum.Açıkcası pek anlam veremedim bu duruma.

dostum zaten yanlışlıkla çağırılmamışsın mezuniyet istediklerini başvuru şartlarında görebiliyorsun mezun olmayan adaylardan da öğrenci belgesi istiyorlar bu dönem içinde mezun olur mu veya 4.sınıf mı diye her başvuranın kaçıncı sınıf olduklarına bakmıyorlar sınava alınacağın sırada sana sorarlar mezun oluyor musun kısa süre içerisinde diye orada sorguluyorlar zaten başvuran çoğu aday sınava davet ediliyor bunu da göz önünde bulundur. Ben 4.sınıf mezun olmama yarım dönem varken bile sınav sonucumu açıklamadılar dondurduk mezun değilsin diye dediler ben yaşadığım şeyi anlattım anlam ver veya verme sonuçta okurken iş başı yapamazsın.

dostum zaten yanlışlıkla çağırılmamışsın mezuniyet istediklerini başvuru şartlarında görebiliyorsun mezun olmayan adaylardan da öğrenci belgesi istiyorlar bu dönem içinde mezun olur mu veya 4.sınıf mı diye her başvuranın kaçıncı sınıf olduklarına bakmıyorlar sınava alınacağın sırada sana sorarlar mezun oluyor musun kısa süre içerisinde diye orada sorguluyorlar zaten başvuran çoğu aday sınava davet ediliyor bunu da göz önünde bulundur. Ben 4.sınıf mezun olmama yarım dönem varken bile sınav sonucumu açıklamadılar dondurduk mezun değilsin diye dediler ben yaşadığım şeyi anlattım anlam ver veya verme sonuçta okurken iş başı yapamazsın.
Cevap için eyvallah bilgiler için de senin yazdığına anlam veremedim demedim madem böyle bir durum var mezuniyet şartı veya 4.sınıf olma şartı aranıyor neden şartı karşılamayan birini çağırdıklarını sorguladım dediğine göre bunu sadece tecrübe olarak görmeliyiz çıkıyor dönüş de yapmıyor diyorsun.

evet o konuda haklısın şartı sağlamadığını aşama aşama ilerlediğinde o zaman dile getirip eliyorlar en başta çok başvuru olduğu için herkesi tek tek kontrol etmiyorlar sanırım o yüzden sınav daveti aldığında öğrenci belgesi ve mezuniyet belgesi istiyorlar umarım açıklayıcı olmuştur.

Merhabalar,Ben üniversitemin Havacılık Elektrik Elektronik Bölümünde 3. sınıf öğrencisiyim.THYTEKNİK’in açtığı motor bakım teknisyenliği ilanınıa başvuru yaptım ve ilk mülakata çağırdılar.Genel yetenek ve genel ingilizce sınavı olduğu yazıyor.Aklıma takılan kısım ben 3. sınıfım ve gelen mailde 4. sınıf veya mezun oldugunuzu belirten belgeyle katılın yazıyor.Ben tabii ki gidip en iyisini sergilemeye çalışacağım.Bu durum hakkında bana öneriniz var mıdır?İlk mülakat için de önerilerinize açığım.
Acaba hangi tarihte sınava giriceksin ve konumu neresi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.