THYTEKNİK Uçak Bakım Teknisyeni Ik Mülakatı

yuko

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bana bugün yazılı sınavdan olumlu mail geldi. Haziran ayında ik mülakatına gireceğim. Daha önce giren varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ne tür soruyorlar ne yaptırıyorlar ne yapmamızı istiyorlar ve dikkat etmemiz gereken yerler nelerdir?

Mehmet Sultan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bana bugün yazılı sınavdan olumlu mail geldi. Haziran ayında ik mülakatına gireceğim. Daha önce giren varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ne tür soruyorlar ne yaptırıyorlar ne yapmamızı istiyorlar ve dikkat etmemiz gereken yerler nelerdir?
Sınava ne zaman girmiştiniz ?

mmesenn

HavaPersonel.Com
Bana da olumlu geldi cevaplarinizi ben de bekliyorum

kerpetencony

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bana bugün yazılı sınavdan olumlu mail geldi. Haziran ayında ik mülakatına gireceğim. Daha önce giren varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ne tür soruyorlar ne yaptırıyorlar ne yapmamızı istiyorlar ve dikkat etmemiz gereken yerler nelerd

Öncelikle hayırlı olsun . Stajını Tk yaptıysan oradan bir tane iyi bildiğin olaya çalışıp anlat , motorun çalışma prensibine , elektrik elektronik mezunuysan antenlere ve yerlerine , yakın zamanda gerçekleşen havacılık olaylarına bakmanı öneririm , İngilizce çeviri için de amm den bir kaç metine bakabilirsin , heyecan yapma kendine güvenin olsun , kıyafetine dikkat et özenli git , şimdiden başarılar dilerim .

yuko

HavaPersonel.Com
Öncelikle hayırlı olsun . Stajını Tk yaptıysan oradan bir tane iyi bildiğin olaya çalışıp anlat , motorun çalışma prensibine , elektrik elektronik mezunuysan antenlere ve yerlerine , yakın zamanda gerçekleşen havacılık olaylarına bakmanı öneririm , İngilizce çeviri için de amm den bir kaç metine bakabilirsin , heyecan yapma kendine güvenin olsun , kıyafetine dikkat et özenli git , şimdiden başarılar dilerim .
Teşekkür ederim fakat mülakattan sonra gördüm mesajınızı teşekkür ederim önerileriniz için umarım girmeyen arkadaşlar faydalanabilir. <3

Konuyu okuyanlar;