Arkadaşlar taiden sınav davet alan oldumu giren arkadaşlar ne tür sorular soruyorlar
T Tekno Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 + - #1 Arkadaşlar taiden sınav davet alan oldumu giren arkadaşlar ne tür sorular soruyorlar
A Airbird Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 183 Tepkime puanı 20 5 Ağu 2024 #2 Çok ilginç ben oraya başvuru yapmama rağmen hiç sınav daveti dahil atmadılar bir kere
T Tekno Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 #3 Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım
A Airbird Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 183 Tepkime puanı 20 5 Ağu 2024 #4 Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Tekno' Alıntı: Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım Genişletmek için tıkla ...
Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Tekno' Alıntı: Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım Genişletmek için tıkla ...
T Tekno Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 #5 Airbird' Alıntı: Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Genişletmek için tıkla ... Duyduğum kadarı ile sisteme kayıtlı kişilere göndermişler sisteme cv yükledim uzun zaman önce belki ordan görüp çağırmışlardır
Airbird' Alıntı: Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Genişletmek için tıkla ... Duyduğum kadarı ile sisteme kayıtlı kişilere göndermişler sisteme cv yükledim uzun zaman önce belki ordan görüp çağırmışlardır