Arkadaşlar taiden sınav davet alan oldumu giren arkadaşlar ne tür sorular soruyorlar
T Tekno HavaPersonel.Com Katılım 10 Mar 2024 Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 + - #1 Arkadaşlar taiden sınav davet alan oldumu giren arkadaşlar ne tür sorular soruyorlar
A Airbird HavaPersonel.Com Katılım 24 May 2024 Mesajlar 49 Tepkime puanı 4 5 Ağu 2024 #2 Çok ilginç ben oraya başvuru yapmama rağmen hiç sınav daveti dahil atmadılar bir kere
T Tekno HavaPersonel.Com Katılım 10 Mar 2024 Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 #3 Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım
A Airbird HavaPersonel.Com Katılım 24 May 2024 Mesajlar 49 Tepkime puanı 4 5 Ağu 2024 #4 Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Tekno' Alıntı: Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım Genişletmek için tıkla ...
Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Tekno' Alıntı: Ben başvuru yapmadan çağırdılar anlamadım Genişletmek için tıkla ...
T Tekno HavaPersonel.Com Katılım 10 Mar 2024 Mesajlar 42 Tepkime puanı 10 5 Ağu 2024 #5 Airbird' Alıntı: Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Genişletmek için tıkla ... Duyduğum kadarı ile sisteme kayıtlı kişilere göndermişler sisteme cv yükledim uzun zaman önce belki ordan görüp çağırmışlardır
Airbird' Alıntı: Eğer çok öncelerden bir başvurun vs varsa daha yeni dönüyorlardır. Genişletmek için tıkla ... Duyduğum kadarı ile sisteme kayıtlı kişilere göndermişler sisteme cv yükledim uzun zaman önce belki ordan görüp çağırmışlardır