THYTEKNİK Turkish Technic Uçak Bakım Teknisyeni Sözlü Mülakat

• Konbuyu başlatan civil aviation
  • Başlangıç tarihi
civil aviation

civil aviation

HavaPersonel.Com
Özellikle sözlü mülakat hakkında yardım istemek için konuyu açtım, buyurun konuşalım.
Merhabalar, uçak bakım teknisyenliği ilanından başvuru yaptım turkish technic'e . İlk aşamaları geçtim sırada sözlü mülakatım var , istanbulda yapacaklar mülakatı. Genel yetenek ve ingilizceyi için yaklaşık 10 gün önce İstanbul'a çağırdılar ve bilgisayar ortamında online olarak yaptık sınavları. Sonrasında mail ve sms yoluyla sözlü mülakata davet aldım dediğim gibi 10 gün içinde direk yanıt aldım. 26 mart salı sabahı sözlü mülakatım var ve gerçekten her türlü yoruma , bilgiye ve tavsiyeye ihtiyacım var. Rica etsem bilgilerinizi paylaşır mısınız. Fazla zamanım kalmadı 2 gün sonra olacak mülakat. Acil yanıt bekliyorum.
( mülakattan sonra tecrübelerimi burada paylaşacağım=) )

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
Kardeşim merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah mülakatın da güzel geçer. Kafanda önceden bir konuşma ayarla kendin hakkında neler yaptığını vs, mülakat esnasında sakin ol dürüst ol her şeye karşı, giyimine dikkat etmende fayda var bir zorunluluk yok ancak özenli olduğunu ve değer verdiğini görsünler

civil aviation

civil aviation

HavaPersonel.Com
Dikkat edeceğim teşekkür ederim. Şöyle bir duyum aldım teknik sorular soracaklarmış , bunlarda nelere dikkat etmem gerekiyor?

P

Phoneix

HavaPersonel.Com
Teknik olarak uçak bilgisi soruları soruyorlar, çok detaya inmeden uçak hakkında genel bilgin olsun, onlar sorduğunda da hiç bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatmanda fayda var unutma karşında ki adamlar her şeyi senden daha detaylı biliyor anlatırken de olabildiğince sakin olmanda fayda var

civil aviation

civil aviation

HavaPersonel.Com
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için:)

E

esaix

HavaPersonel.Com
Kardeşim başarılar diliyorum mülakatında. Çıkışında geri dönüşlerini bekliyoruz. Benim de Nisan-Mayıs gibi Teknik Destek Personeli için sözlü mülakata çağıracaklar. Ben de her türlü tavsiyeye açığım :)

T

thyjr24

HavaPersonel.Com
Kardeşim, hakkında hayırlısı olsun güzel sonuçlarını duymak nasip olur umarım. :)

civil aviation

civil aviation

HavaPersonel.Com
Hala dönüş olmadı, sonuçlanması uzun sürüyormuş..haber bekliyorum TK'dan

Konuyu okuyanlar;