O
ozkarakasogluu
HavaPersonel.Com
Merhaba; bugün sınava girenler sınav hakkında bilgi verir misiniz
Bakılıyor diye duydumArkadaşlar selamlar, Teknik Destek Personeli sağlığında doktorlar E nabıza bakıyor mu ? Çünkü kabin memurluğunda bakılıyor. Bilgisi olan var mı ?
Bakılıyormuş evet ben bakılmıyor diye biliyordum.Bakılıyor diye duydum
Hocam benim gözlerde miyop var gözlük kullanıyorum sorun olur mu acaba.Sağlık muayenesi için gerekli evraklar;
Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanesinden alınması zorunludur)
İşitme Testi (Odyogram)
Tam Kan Sayımı(Hemogram)
PA Akciğer Grafisi ve Raporu
SGOT, SGPT,Açlık Kan Şekeri,BUN,Kreatinin,HBs Ag,Anti HBS
Tam idrar tahlili
Eczaneden alınacak son 1 yıllık ilaç dökümü
Solunum fonksiyon Testi
Tetanoz Aşı Kartı, Hepatit B Aşı Kartı (Kan testinizde aşılı olduğunuz görülüyorsa aşı kartı zorunlu olmayacaktır)
Numaralı gözlük kullanıyorsanız yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
Sağlık kurulu raporuna ek olarak aşağıdaki test sonuçlarının tamamlanması ve tüm sonuçların fotokopisi veya e nabız
çıktısının elden teslim edilmesi gerekmektedir.
Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu dışında ayrıca istenen ek evraklar özel hastaneden alınabilir.
Xx xxx xx tarihine kadar Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu almanız gerekmektedir.
(Heyet raporunuzu İstanbul lokasyonlarındaki hastanelerden randevu bulamamanız halinde şehir dışındaki hastanelerden de alabilirsiniz.)
Planlama yapıldıktan sonra sağlık muayenesi ve evrak teslimi için tarafınıza mail olarak davet gönderilecektir.
İyi günler dileriz.
Sorun olmaz sanırımHocam benim gözlerde miyop var gözlük kullanıyorum sorun olur mu acaba.
Sağlık muayenesi için gerekli evraklar;
Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Tam teşekküllü devlet hastanesinden alınması zorunludur)
İşitme Testi (Odyogram)
Tam Kan Sayımı(Hemogram)
Tam idrar tahlili
Solunum fonksiyon Testi
Tetanoz Aşı Kartı, Hepatit B Aşı Kartı (Kan testinizde aşılı olduğunuz görülüyorsa aşı kartı zorunlu olmayacaktır)
Sağlık kurulu raporuna ek olarak aşağıdaki test sonuçlarının tamamlanması ve tüm sonuçların fotokopisi veya e nabız
Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu dışında ayrıca istenen ek evraklar özel hastaneden alınabilir.
Xx xxx xx tarihine kadar Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu almanız gerekmektedir.
(Heyet raporunuzu İstanbul lokasyonlarındaki hastanelerden randevu bulamamanız halinde şehir dışındaki hastanelerden de alabilirsiniz.)
Planlama yapıldıktan sonra sağlık muayenesi ve evrak teslimi için tarafınıza mail olarak davet gönderilecektir.
İyi günler dileriz
Ben geçen hafta girdim sınava ama bişey soracağım boy kilo endeksi var mı sağlık mülakatında birde ameliyat vs olanlar geçebiliyor mu?Sağlık muayenesi için gerekli evraklar;
İşitme Testi (Odyogram)
Tam Kan Sayımı(Hemogram)
Tam idrar tahlili
Solunum fonksiyon Testi
İyi günler dileriz.
Neyden ameliyat olduğu önemli. Boy kilo endeksi olduğunu duymadım.Ben geçen hafta girdim sınava ama bişey soracağım boy kilo endeksi var mı sağlık mülakatında birde ameliyat vs olanlar geçebiliyor mu?
Tamamdır teşekkürlerNeyden ameliyat olduğu önemli. Boy kilo endeksi olduğunu duymadım.