mechanic

Üye
30 Mar 2024
88
15
35
Ocakta açılan ilana başvuru yaptım ancak sitede 1 ay önce değerlendirme tamamlandı yazmasına rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı 2 aydır. İnsan kaynakları adayların rastgele çağrıldığını söyledi acaba başvuruyu çekip tekrar yapsak bir gelişme olur mu?

Dostum beklemekten başka çaren yok. Hem uçak bakım ilanı Hemde tdp ilanı aktif oldugu için yığılmalar var. Senin gibi başvuru yapıp sınav mali gelmeyen arkadaşlarım var. ilk sınav şubatın ortasında yapıldı. kimisine 2 haftadan mülakat maili atıldı , kimisine 3.5 haftadan , kimisine 1.5 aydan sonra mail atıldı. Süreç çok uzun. İK hafta içi mülakat yapıyor, haftasonu sınav yapıyorlar. Aklına çok takılıyorsa ulaşabilirsen Turkish Technici ara sor.

Dostum beklemekten başka çaren yok. Hem uçak bakım ilanı Hemde tdp ilanı aktif oldugu için yığılmalar var. Senin gibi başvuru yapıp sınav mali gelmeyen arkadaşlarım var. ilk sınav şubatın ortasında yapıldı. kimisine 2 haftadan mülakat maili atıldı , kimisine 3.5 haftadan , kimisine 1.5 aydan sonra mail atıldı. Süreç çok uzun. İK hafta içi mülakat yapıyor, haftasonu sınav yapıyorlar. Aklına çok takılıyorsa ulaşabilirsen Turkish Technici ara sor.
5 6 denemeden sonra ulaştım hocam rastgele kim denk gelirse usulü çağırdıklarımı söylediler. Dediğiniz gibi sadece beklicez artık

Hrpeak sınavı sonradında olumsuz dönüşler sadece mesajla mı geliyor. Olumlu da mail geliyor fakat olumsuzu bilmiyorum. Bilen biri var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.