THYTEKNİK Turkish Technic Tdp İlan Dönüşü

• Konbuyu başlatan mechanic
  • Başlangıç tarihi
M

mechanic

HavaPersonel.Com
Ocakta açılan ilana başvuru yaptım ancak sitede 1 ay önce değerlendirme tamamlandı yazmasına rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı 2 aydır. İnsan kaynakları adayların rastgele çağrıldığını söyledi acaba başvuruyu çekip tekrar yapsak bir gelişme olur mu?

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Dostum beklemekten başka çaren yok. Hem uçak bakım ilanı Hemde tdp ilanı aktif oldugu için yığılmalar var. Senin gibi başvuru yapıp sınav mali gelmeyen arkadaşlarım var. ilk sınav şubatın ortasında yapıldı. kimisine 2 haftadan mülakat maili atıldı , kimisine 3.5 haftadan , kimisine 1.5 aydan sonra mail atıldı. Süreç çok uzun. İK hafta içi mülakat yapıyor, haftasonu sınav yapıyorlar. Aklına çok takılıyorsa ulaşabilirsen Turkish Technici ara sor.

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Dostum beklemekten başka çaren yok. Hem uçak bakım ilanı Hemde tdp ilanı aktif oldugu için yığılmalar var. Senin gibi başvuru yapıp sınav mali gelmeyen arkadaşlarım var. ilk sınav şubatın ortasında yapıldı. kimisine 2 haftadan mülakat maili atıldı , kimisine 3.5 haftadan , kimisine 1.5 aydan sonra mail atıldı. Süreç çok uzun. İK hafta içi mülakat yapıyor, haftasonu sınav yapıyorlar. Aklına çok takılıyorsa ulaşabilirsen Turkish Technici ara sor.
5 6 denemeden sonra ulaştım hocam rastgele kim denk gelirse usulü çağırdıklarımı söylediler. Dediğiniz gibi sadece beklicez artık

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
5 6 denemeden sonra ulaştım hocam rastgele kim denk gelirse usulü çağırdıklarımı söylediler. Dediğiniz gibi sadece beklicez artık
tdp ilanı hrpeakte yarın kapatılacak görünüyor. Sınav bayramdan sonraya kaldı.

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
S

smn41

HavaPersonel.Com
Hrpeak sınavı sonradında olumsuz dönüşler sadece mesajla mı geliyor. Olumlu da mail geliyor fakat olumsuzu bilmiyorum. Bilen biri var mı?

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Hrpeak sınavı sonradında olumsuz dönüşler sadece mesajla mı geliyor. Olumlu da mail geliyor fakat olumsuzu bilmiyorum. Bilen biri var mı?
olumsuz sonucunuda mail olarak atıyorlar.

S

smn41

HavaPersonel.Com
olumsuz sonucunuda mail olarak atıyorlar.
Teşekkür ederim. 16 mart ta online sınava girdim Ajet için. Sınavım da iyi geçmişti fakat dönüş olmayınca herhalde olumsuz diye düşündüm. Burda başlık açtım ama yazan olmadı. Galiba bir ben girdim 😅

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim. 16 mart ta online sınava girdim Ajet için. Sınavım da iyi geçmişti fakat dönüş olmayınca herhalde olumsuz diye düşündüm. Burda başlık açtım ama yazan olmadı. Galiba bir ben girdim 😅
Ben turkish technic için anladım. Ajette süreç nasıl ilerliyor bir fikrim yok. Ama umudunuzu kesmeyin

Z

zesdia

HavaPersonel.Com
Merhaba sınav maili bekleyen var mı hala

A

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Hocam 4 ay oldu galiba sinirlenmemek elde değil millet en geç 1 aya çağrılıyor hala bir haber yok
Başka konu başlığına ayın 27si için sınav daveti alanlar varmış. Mayıs ayına kalmış olabilirsin. Süreç çok uzun olacak.Sınava girdikten sonra sınav sonucunu en az 1 ay beklersin. Mülakatlarda sıra var. Mart sonu sınavdan olumlu mail gelenlere nisan-mayıs ayı için mülakat verilmiş. Mülakatdan sonrada sonucun için 1-1.5 ay gibi bir süre bekliyorsun.

Konuyu okuyanlar;