Turkish Do&Co

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, turkish do&co’nun danisma gorevlisi pozisyonu icin arandim. Internet sitesinde tam gorev tanimini anlayamadim aranizda o bolumde calisan ya da sartlarini bilen var mi? Simdiden tesekkur ederim.

emreyanar35

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, turkish do&co’nun danisma gorevlisi pozisyonu icin arandim. Internet sitesinde tam gorev tanimini anlayamadim aranizda o bolumde calisan ya da sartlarini bilen var mi? Simdiden tesekkur ederim.
Ben başvuru yaptım 4 gün oldu operasyon yükleme kısmında çalışmak için size kaç gün içinde dönüş yaptılar? İstanbul'dan arama gelicek bekliyorum.

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Ben Do-Co da işçi sınıfı olarak çalışıcam. Operasyon bölgesinde yemek getirme götürme o yüzden alımlar bu kısımda daha hızlı oluyor mu bilginiz varmı? Ben direk fabrikasına gidip konuştum.
Inanin bir fikrim yok sizin bolumle ilgili ama bir hafta icinde donus yaparlar bence size

Ajee

HavaPersonel.Com
Havacılık mezunusun ve işçi sınıfı mı ? Manyak mısın geç cip lounge kısmına Doco çalışma şartları aşırı ağır ve o departmanda üniversiteyi geçtim ilköğretim mezunları ile çalışacaksın. Danışma görevlisi için diyeceğim tek şey özelini kimseye anlatma

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Havacılık mezunusun ve işçi sınıfı mı ? Manyak mısın geç cip lounge kısmına Doco çalışma şartları aşırı ağır ve o departmanda üniversiteyi geçtim ilköğretim mezunları ile çalışacaksın. Danışma görevlisi için diyeceğim tek şey özelini kimseye anlatma
Danisma gorevlisi icin kolda ya da bacakta dovmeli kabul ediliyolar mi

Konuyu okuyanlar;