admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,019
3,092
560
Bazı adaylar ilk olarak olumlu dönüş aldıklarını daha sonra evrakları hazırlama aşamasında "evrakları getirmeyin yönetim sene sonuna kadar eleman almayacak" diye arandıklarını iddia ediyorlar.

Yönetim sene sonuna kadar eleman almayacak diyorlar 4 yeni ilan açıyorlar ne yapmaya çalışıyor doco

Benim herşeyi tamamdı iş başı yapacaktım 6 Eylül'de Çarşamba bugün saat 16:00 aradılar şirket 2024 kadar alımları iptal etti olan bize oldu

Benim herşeyi tamamdı iş başı yapacaktım 6 Eylül'de Çarşamba bugün saat 16:00 aradılar şirket 2024 kadar alımları iptal etti olan bize oldu
Sağlık raporu aldık böyle şey nasıl olur işimizden ayrıldık demediniz mi ?

Merhaba arkadaşlar temizlik ile ilgili başvurum onaylandı bu firmanın maaş mesai ve çalışma şartları nedir bilen yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar temizlik ile ilgili başvurum onaylandı bu firmanın maaş mesai ve çalışma şartları nedir bilen yazabilir mi
Süreci paylaşır mısınız
10 nisan 2025 mülakat yapıldı
Size bilgi mesaj mail cevap gelecek dendi
Pozisyon belirlendi....
Kaç gün sürer geri dönüş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.