havaci3434

Üye
14 May 2025
4
0
0
Herkese selam. Turkish cargo icin deneyimli işe alım süreci için kurul mulakatina giren ve sonuc alan var mi? Kurul mulakatina 26 Mart ta girmistim. Smartist yerleskesi Turkish cargo için.

Merhaba ne zaman başvurdunuz ve mulakata giriş hakkı kazandınız acaba? teşekkür ederim
Şubat'ta başvurmuştum 26 mart kurul mülakatına girdim. Kurul üzerinden 30 iş günü felan geçti galiba. Yani bu süreç normal mi yoksa uzun mü sürüyor merak ettim. Olumsuz veya olumlu mail alması 30 günden fazla mı genelde ?

Şubat'ta başvurmuştum 26 mart kurul mülakatına girdim. Kurul üzerinden 30 iş günü felan geçti galiba. Yani bu süreç normal mi yoksa uzun mü sürüyor merak ettim. Olumsuz veya olumlu mail alması 30 günden fazla mı genelde ?
bende ilanları takip ediyorum sürekli ama yakalayamadım bu alımı ; siz hangi alım ile giriş yapmıştınız?

Merhaba hocam, turkish cargo da çalışmayı çok ama çok istiyorum bir süredir ilanları takip ediyorum ama denk gelemedim hiç ilanına. Bir kaç soru sormak istiyorum fikir olsun diye yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

1- turkish cargo için alımlar hakkında nereyi takip etmem gerekiyor
2- turkish cargo için bilginiz var mı ofis personeli ne yapıyor, saha çalışanı ne yapıyor hakkında
3- siz başvurduğunuz süreci detaylı anlatir misiniz , bende başvurduğum da neler bekliyor bileyim.
4- mülakat ve görüşme nasıl oluyor, ingilizce hangi seviye olmalı şuan kursa gidiyorum geliştirmek için

Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verirseniz bilgilendirmis olursunuz açık kaynaktan alınan bilgiler süreci yaşamış olandan aldığımız bilgiler kadar aydınlatmiyor malesef

Bu arada sorunuzun cevabı bazen iki ay falan sürüyormus forumun birinde okumuştum

Merhaba hocam, turkish cargo da çalışmayı çok ama çok istiyorum bir süredir ilanları takip ediyorum ama denk gelemedim hiç ilanına. Bir kaç soru sormak istiyorum fikir olsun diye yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

1- turkish cargo için alımlar hakkında nereyi takip etmem gerekiyor
2- turkish cargo için bilginiz var mı ofis personeli ne yapıyor, saha çalışanı ne yapıyor hakkında
3- siz başvurduğunuz süreci detaylı anlatir misiniz , bende başvurduğum da neler bekliyor bileyim.
4- mülakat ve görüşme nasıl oluyor, ingilizce hangi seviye olmalı şuan kursa gidiyorum geliştirmek için

Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verirseniz bilgilendirmis olursunuz açık kaynaktan alınan bilgiler süreci yaşamış olandan aldığımız bilgiler kadar aydınlatmiyor malesef
Merhaba, bende çok bir bilgiye sahip değilim klasik sınavlar oluyor ingilzice görüşme oluyor. Seviyeyi bilemedim nasıl değerlendiriyorlar hangi seviyeye okey diyorlar. Turkish cargo hakkında bende çok bir bilgiye sahip değilim ilk deneyimim olacak eğer olumlu olursa

Merhaba, bende çok bir bilgiye sahip değilim klasik sınavlar oluyor ingilzice görüşme oluyor. Seviyeyi bilemedim nasıl değerlendiriyorlar hangi seviyeye okey diyorlar. Turkish cargo hakkında bende çok bir bilgiye sahip değilim ilk deneyimim olacak eğer olumlu olursa
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam inşallah gönlünüz gibi olur. Süreç hakkında gelişme oldukça buraya da bilgi verirseniz sevinirim.
İnşallah siz işe başladıktan sonra bir dahaki alımda bize de nasip olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.