Turki̇sh Do-Co Yükleme Saha Operasyonu Için Kaç Gün Sonra Arama Geliyor?

emreyanar35

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar TURKİSH Do-Coya Saha operasyon yükleme kısmında çalışmak için başvurdum. İnsan kaynakları yöneticisi ile görüşmem olumlu geçti. Seni İstanbuldan arıcaklar dedi. Hemde ben havacılık yönetimi öğrencisiyim. 5 gün geçti hala iş için aranmadım. Ortalama kaç gün içinde arama oluyor? Daha önce bu durumda olan varsa yardımcı olursa sevinirim 🙏🏻

ozgurduyar

HavaPersonel.Com
Genelde en geç 2 hafta ila 1 ay içerisinde geri dönüş yapılıyor olumlu olumsuz diye belirtiyorlar ama size belirtmediler sanırım

emreyanar35

HavaPersonel.Com
Genelde en geç 2 hafta ila 1 ay içerisinde geri dönüş yapılıyor olumlu olumsuz diye belirtiyorlar ama size belirtmediler sanırım
Yok beni içeri çağırdılar iş hakkında bilgiler aldım. Bu kısımda çalışabilirsin diye ordaki yöneticiyle konuştum. Herşey olumlu geçti. Seni İstanbul'dan arıcaklar dendi. 5 gün oldu hala bir aranma olmadı. Bende onu bekliyorum. Olumsuz olması için ne olması gerekiyor. Derslerini gördüğüm için saha hâkimiyetim var ama bilemiyorum. Umarım olumlu geçer

ozgurduyar

HavaPersonel.Com
Dediğim gibi net bilgi kesinlikle vermiyorlar ,
2 hafta ila 1 ay içerisinde geri dönüş yapıyorlar 2 haftadan erken verdikleri haberler nadirdir

Konuyu okuyanlar;