THY Türk Havayolları Vireup Video Mülakat

• Konbuyu başlatan mustafamertq
  • Başlangıç tarihi
M

mustafamertq

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, malum yakın zamanda video mülakatı olucak daha önce bu platformda tercübeniz var ise paylaşır mısınız ? nelere dikkat etmeliyiz veyahut yapay zeka da olsa giyimimize özen göstermeli miyiz, cümle yapılarımız, örnek sorular vb..

K

KM ADAYI

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, malum yakın zamanda video mülakatı olucak daha önce bu platformda tercübeniz var ise paylaşır mısınız ? nelere dikkat etmeliyiz veyahut yapay zeka da olsa giyimimize özen göstermeli miyiz, cümle yapılarımız, örnek sorular vb..
evet mülakata giren deneyimini paylaşırsa çok sevinirim

S

Seda

HavaPersonel.Com
karşımızda birisi olacak mı yoksa sorular sunexpresteki gibi mi gelecek

M

Meliscakir99

HavaPersonel.Com
Teşekkürler

Q

Queenn

HavaPersonel.Com
8inde girecek olan var mı acaba veya mülakata girmiş biri? giren lütfen yazabilir mi ne tarz bir sistem var sorular nasıl?

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Büyük ihtimalle 5 soru olacak ve her bir soru için 2 dakikalık kayıtlar alınacak. Her bir soru için 30 saniye düşünme süreniz olacak sonra kayıt otomatik olarak başlayacak. Her sorudan sonra bekleyip diğer soruya geçebilirsiniz ancak soruyu gördükten sonra 30 saniye geri sayım başlayacaktır. 2 dakikalık süre bitmeden kaydı erken sonlandırabilirsiniz. Sunexpressinki gibi sorular video olarak değil de yazılı olarak gelebilir. Emin değilim. Take Off Jr. programı için anlattığım şekilde bir video mülakata girmiştim. 5 İngilizcenin dışında 2 tane de Türkçe soru vardı. Başarılar herkese.

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
Büyük ihtimalle 5 soru olacak ve her bir soru için 2 dakikalık kayıtlar alınacak. Her bir soru için 30 saniye düşünme süreniz olacak sonra kayıt otomatik olarak başlayacak. Her sorudan sonra bekleyip diğer soruya geçebilirsiniz ancak soruyu gördükten sonra 30 saniye geri sayım başlayacaktır. 2 dakikalık süre bitmeden kaydı erken sonlandırabilirsiniz. Sunexpressinki gibi sorular video olarak değil de yazılı olarak gelebilir. Emin değilim. Take Off Jr. programı için anlattığım şekilde bir video mülakata girmiştim. 5 İngilizcenin dışında 2 tane de Türkçe soru vardı. Başarılar herkese.
Sorular ne tarzdı yani daha mesleğe yönelik o mesleği yapmaya uygunluğu öleçecek şekilde mi yoksa çok farklı spesifik herhangi bir konu hakkında mı

khradein

khradein

HavaPersonel.Com
takim elbise giymek sart mi yoksa sadece kurul mulakatinda mi giymemiz lazim

E

Ecefks

HavaPersonel.Com
Sorular hangi tarzdaydı aklınızda olanları söyleyebilir misiniz mesleki mi yoksa genel miydi ? Teşekkürler

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Soruları net hatırlamıyorum ancak mesleki sorulardı. Örneğin "iş arkadaşlarınızla yaşadığınız bir problemden bahsedin ve bu durumla nasıl başa çıktığınızı anlatın" tarzı bir soru hatırlıyorum. Buna benzer her mülakatta sorulabilecek sorular mevcuttu. Online mülakata başlamadan önce prova yapmanıza izin veriliyor bu arada. Örnek bir soru ile prova yapmanız mümkün gönderilecek olan bağlantı ile.

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Sorular hangi tarzdaydı aklınızda olanları söyleyebilir misiniz mesleki mi yoksa genel miydi ? Teşekkürler
Sorular ne tarzdı yani daha mesleğe yönelik o mesleği yapmaya uygunluğu öleçecek şekilde mi yoksa çok farklı spesifik herhangi bir konu hakkında mı

Kabin Memuru Mülakat Soruları Genel​

Yukarıdaki başlıklı forumu ziyaret ederseniz oradaki sorulara hazırlanmanız faydanıza olacaktır. Admin sağ olsun çok güzel derlemiş soruları. Ben de az önce inceledim.

N

normstar

HavaPersonel.Com
Bu konu hangi ilanla ilgili arkadaşlar ?

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Soruları net hatırlamıyorum ancak mesleki sorulardı. Örneğin "iş arkadaşlarınızla yaşadığınız bir problemden bahsedin ve bu durumla nasıl başa çıktığınızı anlatın" tarzı bir soru hatırlıyorum. Buna benzer her mülakatta sorulabilecek sorular mevcuttu. Online mülakata başlamadan önce prova yapmanıza izin veriliyor bu arada. Örnek bir soru ile prova yapmanız mümkün gönderilecek olan bağlantı ile.
takım elbise giymeli miyiz,bunu baya soran var da.

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
yarın mülakata girecek var mı acaba varsa mülakat sonrasında paylaşabilir mi?

F

fllwapr

HavaPersonel.Com
sizin mülakatınız olumlu muydu acaba?kaç saniye konuşabildiniz soru başı?ve seviyeniz ne idi?kusura bakmayın,ilk defa gireceğimden detaylı öğrenmek istiyorum.sorularımın çokluğu bu sebeptendir

M

Meliscakir99

HavaPersonel.Com
Teşekkürler

Ö

özge balcan

HavaPersonel.Com

Kabin Memuru Mülakat Soruları Genel​

Yukarıdaki başlıklı forumu ziyaret ederseniz oradaki sorulara hazırlanmanız faydanıza olacaktır. Admin sağ olsun çok güzel derlemiş soruları. Ben de az önce inceledim.
Ben göremedim yardımcı olabilir misiniz

H

helin krnsvr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben THY kabin memurluğu İngilizce video mülakatına tarih ve saat seçemedim çünkü tarih ve gün saati dışındasınız diyordu

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
Bu video mülakatı geçtikten sonra tekrar yüzyüze ingilizce mülakat oluyor mu yoksa direk kurul mülakatı mı var

Konuyu okuyanlar;